Herkese selamlar,motorsikletim için uygun lastik arayışında iken sava adlı bir marka önerisi aldım.slovenia malıymış ve okuduğum bazı forumlarda pek şikayet görmedim,kullananlar genelde memnun kalmışlar.Ben yinede forumdaki bilir kişilerin fikirlerini almak istedim.http://savaturkiye.com/moto.html adlu siteyi aradım ellerindeki MC-7 ürünü hakkında konustuk.ön ve arkaya aynı modeli almayı düşünüyorum,lastiklerin üretim yıllar 2012 ve dublex.telefondaki beyfendi o şekilde söyledi toplam fiat 253 tl civarında.Sizin görüşlerinizi bekliyorum sipariş için şimdiden teşekkürler...
Herkese selamlar,motorsikletim için uygun lastik arayışında iken sava adlı bir marka önerisi aldım.slovenia malıymış ve okuduğum bazı forumlarda pek şikayet görmedim,kullananlar genelde memnun kalmışlar.Ben yinede forumdaki bilir kişilerin fikirlerini almak istedim.http://savaturkiye.com/moto.html adlu siteyi aradım ellerindeki MC-7 ürünü hakkında konustuk.ön ve arkaya aynı modeli almayı düşünüyorum,lastiklerin üretim yıllar 2012 ve dublex.telefondaki beyfendi o şekilde söyledi toplam fiat 253 tl civarında.Sizin görüşlerinizi bekliyorum sipariş için şimdiden teşekkürler...
ben arabama lastik alırken good year ın yan ürünü olduğunu söylemişlerdi forumlarda da memnunlardı kış lastiklerinden...bi arkadaşım bmw 650 gs motoruna aldı kendisi de gayet memnun..gaccal nickli arkadaş burada...
ben arabama lastik alırken good year ın yan ürünü olduğunu söylemişlerdi forumlarda da memnunlardı kış lastiklerinden...bi arkadaşım bmw 650 gs motoruna aldı kendisi de gayet memnun..gaccal nickli arkadaş burada...
Ben olsam metzeler, michelin gibi markalardan al(a)mıyorsam unilli alırım -ki öyle yapacam gibi görünüyor. Hakkında daha çok olumlu yorum var. Ayrıca Sava'nın MC-7 serisinde (tek uyumlu ölçüler olan seri) ön lastik için uygun olan 110/90 R16 ölçüsündeki lastik arka lastik olarak ve şambrelli kullanım için tasarlanmış. Yine de kullanılır mı, kullanılır ama ben olsam kullanmam. Bir farkı varmış ki farklı yapmışlar, mesela metzelerde aynı seri, aynı ölçü, aynı desende şambrelli ve şambrelsiz kullanım için yapılmış iki lastik arasında %22 fiyat farkı var.
Ben de biraz baktım da çoğu kişi kış lastiğinden memnun ama diğer lastiklerde görüş biraz daha farklı. En azından benim denk geldiklerim.
Teşekkür ederim slayer sanada cevap verdiğin için fakat bir sorum daha olacak,110-90-16 ebatlarındaki lastiğin arka lastik olarak tasarlandığını nasıl anladın merak ettim ?Artı ilk mesajımda eksik bir bilgi verdim onuda eklim bu 110-90-16 ebatlarında ki lastik katalogta özelliği yanlış yazılmış doğrusu tubeless lastikmiş.
Merhabalar herkese.bu sabah kaza sigortası yaptiracaktim hatta sözleşme basıldı hersey tamamdi,ancak sözleşmeyi taradigimda motosiklet kullanırken yada binerken yaşanan kazanın kapsam dışı kaldığını gördüm ve iptal ettim.acaba motor kazasini da kapsayan sigortanin nerden yaptırilabilecegini bilen yaptırmış olan var mı aramızda?
Bu konuda savatürkiye.com kişiyle görüştüm ellerinde oldugunu ve katalogda yanlış oldugunu ben söylediğimde farketti onlarda.Hatta başka bir kişiye sorarak onay aldı.Yani bu şartlar altında almamda bir sıkıntı yok gibi geliyor bana sizce ?
Dostum ben geçen sene Transalp aldığımda kaskomu ve ferdi kaza sigortamı Şiar sigortaya (İstanbul) yaptırmıştım. Hatta ferdi kaza sigortası yaptıranlara kasko fiyatı oldukça uygun çıkmıştı. Nette bir bak istersen telefonları olacak. Fiyat da gayet iyiydi geçen sene ama bu sene nasıldır bilmiyorum. Görüşmek üzere.
Arkadaşlar şu 5.500 devirde gaz yememe muhabbeti kronik bir sorun die biliyorum çözümü varmı bunun benim motosiklettede aynı sıkıntı var.
Bence de sorun değil bende değiştirmem zatenEvet, tek çözümü CDI'ı değiştirmek. Kargo dahil 260 TL, ama sürekli olan bir şey olmadığı için neredeyse kimse değiştirmiyor. Yani 260 TL vermeye değer bir sorun değil bence.
Arkadaşlar, öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ardından değerli doktorumuz Rıdvan'a ayrıca sevgilerimi sunuyorum zira feysbukta en son paylaştığı zincir temizleme fotoğafları sonrasında beni ziyadesiyle gaza getirmişti.
Dün bir ara boşluktan istifade edip, gelen zincir yağının da verdiği gazla zinciri ve dişlileri bir temizleyeyim diyerekten daldım motora. Arkadaş ne pismiş bu zincir temizleme işi ya. Her tarafım battı. Fotoğraf çekecektim güya, makineye dokunmaya cesaret edemedim. Allahtan daha önce bir zincir temizleme başlığında pratik bilgi olarak gösterilen karton ile arka jantı kaplama olayını hesaba katmışım. Yoksa var ya zinciri temizledikten sonra kartonun üzerinde oluşan izlerin jantın ve bilumum motosikletin aksamının üzerinde olduğunu hayal bile edemiyorum. Mümkün değil temizleyemezdim. Allah razı olsun o pratik bilgiyi paylaşan arkadaştan.
Hele o ön dişlinin oradaki pislik, dolmuş resmen orası. Ama en nihayetinde gaz yağıyla temizledikten sonra arap sabunu ve pril destekli temizleme suyuyla da fırçaladıktan sonra bal dök yala oldu. Hem zincir hem de dişliler. Kurumasını müteakiben zincir yağı ile de bir güzel yağladım bolca. Şimdi tertemiz oldu. Bahaneyle motoru da yıkadım. Şimdi ne zaman motoru görsem binesim geliyor![]()