kayserideyim ama bi sıkıntım var hyosung gt 250r ve honda cbr 250 arasında kaldım. bu iki markanın servisi varmı şehrimizde bi bilgim yok 0 km almayı düşünüyorum bu sebebten servis önemli bilgisi olan yardımcım olabilirmi lütfen...
yokmu arkadaslar cvb verecek?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
st kanuniye yazdığım mail
bakalım ne cevap gelecek...
merabalar..
ben kayseri den bir hyosung gt250r hayranıyım. daha evvel başka bir marka 250 class ında motosikletim vardı ancak sattım. şimdi gerçekten bir hyosung gt250r almak istiyorum. bunun için maddi manevi bir sıkıntımda bulunmuyor ancak kafamı karıştıran 2 sorunumu sizlere bildirmek istiyorum.
1. sıkıntım kayseri gibi bir büyükşehirde hyosung bayisi yok keza motosikletimi almak istediğimde nerden alıcam?
2. sıkıntım diyelimki gittim başka bi şehirden aldım motosikletimi servis olayını ne yapıcam bakımlarını nerde yaptırıcam? olduki arıza oldu nerede yaptırıcam?
bana bu konularla ilgili bilgi verebilirseniz satış kervanınıza ve hayran kitlenize bir kişi daha kazandırmış olacaksınız.
vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim
murat ayata