TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

demek oluyorki fiyat normal..
vala bana çok çok fazla tek silindir kara düzen motosiklet için diyorum tabi sıralı sistem 4 silindir olsa o zaman fiyatlar bu seviyede olabilir ama hatta bin tl seviyelerine de çıkabilir nese yaptırınca sonuçları yazarsın bende motoru touring alırsam düşünüyorum tabi 2 bin tl demezlerse gider prins alırım o zaman:queen:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sedat arastırdım bugun baya sakıncalı dıyorlar araba gıbı degıl bu haa parca fıyatın uygunsa sorun cıkarsa atarsın bı motor olur bıter dedı saglam bı arkadas ama benım tvs nın parcası pahalı oyle 200 300 e motor yapılmıyor ybr gıbı en az 500 700 arası dıyor servıs bu konuyu bıraz daha arastırıcam sadete gelelım tırstım bunu duyun ca

Merhaba beyler... 3 gün evvel pirelli yaptım lastikleri. Bu kadar farkeder. Harika..

Arka lastiği taktik. On yoktu. Lastikleri demişim sadece arka olacaktı:) 90-90 boyutlar. Montaj dahil 100tl

Arkadaşlar selam..bizim rtrlerin subap değerlerini bilen varmı ? 5000 km oldu ve subaplardan cıddı ses gelmeye basladı,çekişimde çok düşük ve son viteste motor 110-115 diyor kalıtor daha gitmiyor..subap ayarı istiyor artık..kimi servis 10-15 diyor kimisi biz 8-10 yapıyoruz diyor..nedir bunun kitabındaki fabrika değerleri?

Arkadaşlar selam..bizim rtrlerin subap değerlerini bilen varmı ? 5000 km oldu ve subaplardan cıddı ses gelmeye basladı,çekişimde çok düşük ve son viteste motor 110-115 diyor kalıtor daha gitmiyor..subap ayarı istiyor artık..kimi servis 10-15 diyor kimisi biz 8-10 yapıyoruz diyor..nedir bunun kitabındaki fabrika değerleri?
Bende tam bunu merak ediyordum. Service Manual'i olsa her türlü bilgiyi alırdık. Yurtdışı sitelerden falan bilen bulan var mı?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ben hazirim ya bu elcik korumalari gondermedi adam gri istemistim yokmus siyahmi alsam acaba cerrefourdan sauna esofmani aldim Su gecirmiyor test ettim cantada tasicam artik yagmurluk niyetine sedat gidelim bi yere sezon bitti artik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar