Bu söylediklerin hep ybr yi ön plana çıkartıyor fakat hızlı ybr ile yan yana gelmemeli :queen:kardeşim senin görüşüne göre öyle diyorsunda ybr yakıor 11 13 lira benim motor yakıor 16 17 lira ybr benden hızlı ybr 2 kişi en azından yokuşları 20 kmh la çıkmıor ve motor kullanıyosun artık bisiklete binio gibi hissediorum gerçi bisikletle yokuş yukarı hızlı gidiorum amaneyse senin tek ulaşım aracın o olabilir ben bunlardan birini motor kullanmak için alıorum ulaşım amacım pek sayılmaz dogrusu motor sürmeyi seviorum anlatabildimmi ve işe gidip gelmekte oldukca işe gelior dogrusu işyterim arabaylada gitsem yol paramı motorlada gitsem yol paramı verior zaten ama neden çok yaksınki yakıtı problem olmasa hysung 250 naketler var 5 bine temizleri var dogrusu alır binerim binmeye kaldıkdan sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
sedat kardeşim durmadan başıma bişeler çıkartıyosun bak olmuo böle kavga edicez senle şimdibirde hava ayarı çıktı başımıza
yav yokmu şöle 4 bin liraya alıp benzin koyup sadece bakıma gidebilecegim hızlı bir model
![]()
alıp 1 sene sonra satacaksan ybr al ama ben uzun süre binerim sıkılmam diyorsan apache al..sedatım kardeşim sendruma soktun beni hea
kafam bozuluo bi ybr bi rtr mi alsam 2 tane napsam![]()
Gt135 al..Amiyane tabirle hepsini tokatlar..
Bide üstüne üslük fikirlerin çoğu kullanmayanlardan.Hurafe bunlar hurafe.Artık herkes ezberledi varya ybr tvs cbf 3 lüsünü sokaktan birine sorsam ybr biisklet gibi cbf yağ yakıyor apache titiriyor diyecek..