18 Gün 4.575 km.3 Motosiklet festivali ve bölgesel geziler.

Süper olmus Ilhan kardes.
Hatirlarsan beni cikartirsin.
Yayinladigin fotoraflardan birini ben cekmistim, Muhsin kardesle olan fotoraf Izmir Inciraltinda cay icerken.
Ne tesadüf :bestmt:eek:lmasa baglanti kuramayacaktik, yasasin:bestmt:
Cok sevindim Selamlar

Kocaeli İl Temsilcisi
ilhan abicim ybr yi aldıktan sonra sanırım zaman imkan 2 lisini, bir arada yakalayıp gezi olayını koparma çabaların gerçek olmuş :cherry:

abicim resmler harika emeklerine sağlık zira o kadar resmi buraya yüklemek bile sıkıntıdır iyi bilirim :)

gezi olayına gelince yapacak yorum bulamıyorum , eski dostları görmenin , yeni dostlarla tanışmanın, yeni yerler görmenin değerine paha biçebilirmiyiz ?

ama samanyolu tv de ayna peroğramı var bilirmisin , senin resimlere baktıkça sunumnla birlikte ayna proğramını izliyormuş gibi oldum , o kadar söyleyeyim :)

inşallah bir gün bu yollara hep beraber gaz basarız yada sen biraz beni beklersin ( emekli olmamı ) :cherry: :p

tekerine taş değmesin.

İlhan abim Tekerlerine sağlık..
ne zaman gidiyoruz Yunan kardeşleri ziyarete.
çok sevecen İnsanlarmış Savaş abi öyle diyor..:)

Hocam harika bir gezi, kıskanarak okuduk..... elinize motorunuza sağlık......

çok hoş bir gezi olmuş,emeğinize ve yüreğinize sağlık..

Çok hareketli, bol tanışmalı görüşmeli bir gezi olmuş. Tebrikler.
çok teşekkürler arkadaşlar,beğenmenize sevindim,
Süper olmus Ilhan kardes.
Hatirlarsan beni cikartirsin.
Yayinladigin fotoraflardan birini ben cekmistim, Muhsin kardesle olan fotoraf Izmir Inciraltinda cay icerken.
Ne tesadüf :bestmt:eek:lmasa baglanti kuramayacaktik, yasasin:bestmt:
Cok sevindim Selamlar
hatırladım dostum,aramıza hoşgeldin,tekrar görüşürüz umarım.
ilhan abicim ybr yi aldıktan sonra sanırım zaman imkan 2 lisini, bir arada yakalayıp gezi olayını koparma çabaların gerçek olmuş :cherry:

abicim resmler harika emeklerine sağlık zira o kadar resmi buraya yüklemek bile sıkıntıdır iyi bilirim :)

gezi olayına gelince yapacak yorum bulamıyorum , eski dostları görmenin , yeni dostlarla tanışmanın, yeni yerler görmenin değerine paha biçebilirmiyiz ?

ama samanyolu tv de ayna peroğramı var bilirmisin , senin resimlere baktıkça sunumnla birlikte ayna proğramını izliyormuş gibi oldum , o kadar söyleyeyim :)

inşallah bir gün bu yollara hep beraber gaz basarız yada sen biraz beni beklersin ( emekli olmamı ) :cherry: :p

tekerine taş değmesin.
Yorumların için teşekkürler İrfan'ım,sağlığım elverdiğince motora binerim İnşallah ama emekliliğini görürmüyüm Allah bilir,seninle yol yapmak benim için de ayrı bir mutluluk olur.
İlhan abim Tekerlerine sağlık..
ne zaman gidiyoruz Yunan kardeşleri ziyarete.
çok sevecen İnsanlarmış Savaş abi öyle diyor..:)
Teşekkürler Tamer'cim,pasaport hazır vize işlemlerini de hallettikmi her teklife açığım sen yeterki işlerini ayarla,yunan kardeşlerden daha sevecenler de varmış,onlara da gideriz:)

selamlar abime güzel bir sunum olmuş motorun düz bassın her daim. yalova motor fes. arabayla gelen kardeşinim :mrgreen: ya arkadaşlar sağolsun ilhan abin bana orda çok yardımcı oldu. tekrar sağol orda tanıştığım diyer arkadaşlarada selamlar. inşallah ileride sizlere katılmak nasip olur ... hayırlı günler:queen:

selamlar abime güzel bir sunum olmuş motorun düz bassın her daim. yalova motor fes. arabayla gelen kardeşinim :mrgreen: ya arkadaşlar sağolsun ilhan abin bana orda çok yardımcı oldu. tekrar sağol orda tanıştığım diyer arkadaşlarada selamlar. inşallah ileride sizlere katılmak nasip olur ... hayırlı günler:queen:
Teşekkürler Mustafa'cım,aramıza katıldın zaten,görüşmek üzere.

İlhan hocam, uzun zamandır buraya takılmıyorum. Geziyi raporladınız mı diye merak edip girdim ve buldum. Emeğine sağlık, gerçekten güzel olmuş. Keşke resimlerin bir kısmını kaybettiğiniz telefonla gitmemiş olsaydı. Her zaman bekliyorum. Selam ve sevgilerimle.

İlhan hocam, uzun zamandır buraya takılmıyorum. Geziyi raporladınız mı diye merak edip girdim ve buldum. Emeğine sağlık, gerçekten güzel olmuş. Keşke resimlerin bir kısmını kaybettiğiniz telefonla gitmemiş olsaydı. Her zaman bekliyorum. Selam ve sevgilerimle.
Muhsin'cim her zaman sen bekleme ben de seni bekliyim burada,:)
İlgi ve alakan için tekrar teşekkürler,kendine iyi bak.

Tanıştığımıza memnun olduk İlhan Abi :)

Önümüzdeki sene yapmayı planladığın rotayı beğenmedim, eksik olmuş :)

Hatay'a uğrayıp misafirimiz olursan daha güzel olur :cat:

Moderatör
Ben bu başlığı nasıl gözden kaçırmışım yahu :) Keşke hiç görmeseydim, keşke görüpte iç geçirip kıskanmasaydım :)

Tekerine sağlık abi. Nice böyle güzel, kazasız belasız geziler. Yalova'ya her zaman bekleriz :)

İlhan topiği ve resimleri yeni gördüm,iyiymiş valla:)
Şu Yunanı bahar yada yaz başına bırakın derim.

F54

abi hani gelecektin sakarya ya harbiden ayıp ettin şimdi:)
güzel gezmişsin tekerine sağlık:cat:

Tanıştığımıza memnun olduk İlhan Abi :)

Önümüzdeki sene yapmayı planladığın rotayı beğenmedim, eksik olmuş :)

Hatay'a uğrayıp misafirimiz olursan daha güzel olur :cat:
Eyvallah sevgili kardeşim rota dediğin nedir uzatırız,yeterki yolumuzda ziyaret edecek dostlarımız olsun.:cat:
Ben bu başlığı nasıl gözden kaçırmışım yahu :) Keşke hiç görmeseydim, keşke görüpte iç geçirip kıskanmasaydım :)

Tekerine sağlık abi. Nice böyle güzel, kazasız belasız geziler. Yalova'ya her zaman bekleriz :)
Teşekkürler Erdem'cim,geliriz İnşallah.
İlhan topiği ve resimleri yeni gördüm,iyiymiş valla:)
Şu Yunanı bahar yada yaz başına bırakın derim.
bırakalımda sen vize işini ne yaptın araştırdın mı?(unuttunmu yoksa:pale:)
abi hani gelecektin sakarya ya harbiden ayıp ettin şimdi:)
güzel gezmişsin tekerine sağlık:cat:
geldiiiiiim,senin için "çok uzaklara gitti o ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki de hiç dönmez" dediler:queen:

Doğa ve manzara harika resimler süper güzel bir gezi olmuş kazasız belasız geziler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muhteşem bir gezi....Kesinlikle cesaret isteyen ve öyle herkesin de yapamayacağı bir gezi....Paylaşım için çok teşekkürler..Sanki ben de bu gezideymişim gibi oldu...

Muhteşem bir gezi....Kesinlikle cesaret isteyen ve öyle herkesin de yapamayacağı bir gezi....Paylaşım için çok teşekkürler..Sanki ben de bu gezideymişim gibi oldu...
beğenmenize memnun oldum,güzel yorumunuz için ben de çok teşekkür ederim.

merhaba artvinden herkese sevgi ve selamlar mükemmel bir gezi yanlız artvine fazla yer vermemişsizin burası motorcuların tavaf yeridir tabiri caizse ben fotolara saat 24-00 itibariyle başladım ve şuan saat 03-00 ve hala gözlerim fotoğraf arıyo desem yeridir gerçekten tebrik ediyorum umarım bir gün beraber bi avrupa turu yaparız nasip diyelim kazasız belasız sürüşler diliyorum saygılar

merhaba artvinden herkese sevgi ve selamlar mükemmel bir gezi yanlız artvine fazla yer vermemişsizin burası motorcuların tavaf yeridir tabiri caizse ben fotolara saat 24-00 itibariyle başladım ve şuan saat 03-00 ve hala gözlerim fotoğraf arıyo desem yeridir gerçekten tebrik ediyorum umarım bir gün beraber bi avrupa turu yaparız nasip diyelim kazasız belasız sürüşler diliyorum saygılar
Merhaba Köksal öncelikle aramıza hoşgeldin.Artvin konusunda haklısın,aslında bizim rotamız Gürcistan dönüşünde Poti-Kutaisi üzerinden türkgözü sınır kapısından girerek Artvin'i komple gezmekti,sadece Artvin'e iki gün ayırmıştık ama bazı nedenlerden dolayı maalesef bu planı iptal etmek zorunda kaldık.Önümüzdeki sezon müsait olduğun bir zamanda haberleşirsek özel olarak gelip,rehberliğinde Artvin'i gezmekten memnuniyet duyarım,hatta memlekete(Gürcistan)bile geçebiliriz.Avrupa turunu önümüzdeki sezon bende düşünüyorum,ortak zaman ayarlayabilirsek neden olmasın,haberleşiriz.
Selamlar.

ne demek ilhan abi başımın üstünde yerin var. o zaman bu sene artvin festivaline bekliyoruz abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar