Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam beyler,

farklı nedenlerden dolayı motorumu satmayı düşünüyorum.. aslında bi tarafım istemiyor :/

beni tanıyan motorumuda bilir. çılgın motorcuların son üyesiyim :)

2006 model 11bin küsür yol yapmış kronik problemler dışında yaşanmış veya yaşatacak herhangi sıkıntısı olmayan bi makinaya sahibim.
ilanı sahibindene filan koymadım.. çünkü aslında söylediğim gibi tam bi karar vermiş değilim ama yinede ilk bilen gv250 ailesi olsun istedim.

ilgilenenler merak edenler pm atabilir. saygılar..

erkan üzüldüm valla motorunu satma isteğine ama muhakkak ciddi anlamda sebeplerin vardır.umarım hayırlısı olur

Arkadaslar cuma gunü sahil yolunda trafikte sıkışan birsuru aracın arasından geçip feribota en onden binip karşıya geçtim,moda Fenerbahçe çay çorba derken aksam yine denizden geri dondüm sahil yolundan.cumartesi de duramadım Tekirdağ'a gidip dondüm hatta döndüğümde yağmurda kullandım çok rahatladım üzerimdeki korduyu atmis oldum bunun için de size ayrıca teşekkürler,anlattıklarınız da ise yaradı:))

Herkese selamlar arkadaşlar,yeni Gv'ci arkadaşlar da hoşgelmişler,hayırlı olsun diyorum.
Dün gece itibariyle 22 günlük Akdeniz-Ege turunu tamamladım.Yaklaşık 3800km yaptım ve bu gezi süresince ufak tefek aksaklıklar olmadı değil. Gezinin başında benzin bitimine yakın ve motor ısındığında yokuşlarda çekişten düşme problemi bir nebze olsun geçti,çözümü karbüratörler içindeki benzini boşaltarak ve depoda çeyrek depo benzin kalınca benzin alarak çözdüm.Birde Asos'a 9 km kala sapakta ön dişlinin somonu çıktığı için motor hareket etmedi,hemen bir çekiçi çağırıp en yakın motorcuya götürdük ve eleman 10dk da motoru yola hazırladı:) Bunları saymazsak sorunsuz bir gezi oldu benim açımdan,çadır,matlar,kamp malzemeleri,benim çantam+artçı ve çantası dahil olarak (kısaca baya yüklü)hem motorun kalitesini tekrar kendi gözümle kanıtlamış oldum hemde önümüzdeki günlerde aklımdaki modeller konusunda biraz daha taşlar yerine oturdu. 49500km'ye dayandı şuanki km sayacı,sanıyorum bu ay sonu 50000km yi geçicek.Hayırlısı olsun bakalım.
Bu arada Patara parkında,daha evvel İstanbul'da karşılaşamadığımız Erkan ve Murat'la orada karşılaşmamız da oldukça ilginç ve bir o kadar güzel bir ayrıntı oldu:)

yeni katılanlar hoş geldiniz.güle güle kullanın motorlarınızı..cihan güzel karşılaşma olmuş aynı şehirde karşılaşmadığın insanları gezide görüşmen hoş olmuş.baya da yol yapmışsın.şu gezinin fotolarınıda yüklesen güzel olur bence hem forum şenlenir biraz..darısı bize diyelim..

Arkadaslar cuma gunü sahil yolunda trafikte sıkışan birsuru aracın arasından geçip feribota en onden binip karşıya geçtim,moda Fenerbahçe çay çorba derken aksam yine denizden geri dondüm sahil yolundan.cumartesi de duramadım Tekirdağ'a gidip dondüm hatta döndüğümde yağmurda kullandım çok rahatladım üzerimdeki korduyu atmis oldum bunun için de size ayrıca teşekkürler,anlattıklarınız da ise yaradı:))

senin motoru gördüğümde daha 800 küsür km de idi galiba ya da 300 küsür müydü net hatılayamacağım ancak bin km nin altındaydı.çok iyi olmuş senin adına sevindim levent.keşke hep birlikte sürekli toplanabilsek o tecrübe paylaşımı inan birçok kursa bedeldir..nice kazasız bol keyifli gezilere inşallah..

Herkese selamlar arkadaşlar,yeni Gv'ci arkadaşlar da hoşgelmişler,hayırlı olsun diyorum.
Dün gece itibariyle 22 günlük Akdeniz-Ege turunu tamamladım.Yaklaşık 3800km yaptım ve bu gezi süresince ufak tefek aksaklıklar olmadı değil. Gezinin başında benzin bitimine yakın ve motor ısındığında yokuşlarda çekişten düşme problemi bir nebze olsun geçti,çözümü karbüratörler içindeki benzini boşaltarak ve depoda çeyrek depo benzin kalınca benzin alarak çözdüm.Birde Asos'a 9 km kala sapakta ön dişlinin somonu çıktığı için motor hareket etmedi,hemen bir çekiçi çağırıp en yakın motorcuya götürdük ve eleman 10dk da motoru yola hazırladı:) Bunları saymazsak sorunsuz bir gezi oldu benim açımdan,çadır,matlar,kamp malzemeleri,benim çantam+artçı ve çantası dahil olarak (kısaca baya yüklü)hem motorun kalitesini tekrar kendi gözümle kanıtlamış oldum hemde önümüzdeki günlerde aklımdaki modeller konusunda biraz daha taşlar yerine oturdu. 49500km'ye dayandı şuanki km sayacı,sanıyorum bu ay sonu 50000km yi geçicek.Hayırlısı olsun bakalım.
Bu arada Patara parkında,daha evvel İstanbul'da karşılaşamadığımız Erkan ve Murat'la orada karşılaşmamız da oldukça ilginç ve bir o kadar güzel bir ayrıntı oldu:)

hoşgeldin cihan..öncelikle geçmiş olsun sonralıkla da fotolar nerde :p

Güzel olmuş tam olmuş valla.simdiye kadar hep 4teker yaptım,nasil canım çekti anlatamam önümüzdeki sezon gezmekten çalısmaya fırsat bulamicam galiba:)

Dostlar selam

Sonunda bende GV 250 alıyorum.

uzun süre arayışlarımdan sonra 4000 tl nakitime alabileceğim genç bir Hyosung GV250 buldum. Yarın elimde inşallah.

Motorum 15.000 de ama sahibi pek bir şey bilmediğinden dolayı ne durumdadır bilmem. kronik problemleri dışında sorun vermeyen bir motor olduğunu düşünütorum

805 sayfa bilgi hepsini okudum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel olmuş tam olmuş valla.simdiye kadar hep 4teker yaptım,nasil canım çekti anlatamam önümüzdeki sezon gezmekten çalısmaya fırsat bulamicam galiba:)

Boş ver çalışmayı. Şimdiye kadar çok çalıştın ama şimdiye kadar hiç motorla gezmedin. Dolayısıyla yapmadığın şeylere öncelik tanımak lazım. :p

Dostlar selam

Sonunda bende GV 250 alıyorum.

uzun süre arayışlarımdan sonra 4000 tl nakitime alabileceğim genç bir Hyosung GV250 buldum. Yarın elimde inşallah.

Motorum 15.000 de ama sahibi pek bir şey bilmediğinden dolayı ne durumdadır bilmem. kronik problemleri dışında sorun vermeyen bir motor olduğunu düşünütorum

805 sayfa bilgi hepsini okudum

4000 TL'ye 15.000'de genç bir Gv 250? Bana, motor değil de başına bela alacakmışsın gibi geliyor. Motorun ilanı var mı?

Arkadaşlar gv 250 imi aldım 2007 model 2009 trafik çıkışlı 19.500 km de Ankara dan aldım ve 4.44 de Bora abiye gösterdim motor güzel dedi km büyük ihtimal orjinal gönlün rahat olsun dedi ve ilk deneyimleri yaşadım size birkaç sorum var ilk aldığımda yaklaşık 6-8 km lik bi yol gittim yoğun trafikti ve neredeyse bu mesafeyi 35-40 dakikada aldım o derece 1-2 vites gittim hep ve indiğimde afedersiniz kıçım yamyaştı felaket ısındı motor ve biraz önce de 70-90 km ortalama ile 30-40 dakikalık bi yolculuk yaptım gündüzki kadar değil ama yine ısınmıştı makina, bu normal mi cruiser lar bu kadar ısınırmı??

mertun aramıza hoşgeldin..rıdvanın da bahsettiği gibi motorun ilanı varsa rıdvan bir muayene etsin,aramızdaki doktor rıdvandır :) harbiden senin lakabını doktor olarak koysak mı rıdvan ne dersin?

mehmet ali şimdi hissettiğin sıcaklık da biraz izafi bir kavram ancak çok ciddi anlamda yakacak kadar bir sıcaklık olmaması lazım..uzun yolda da yok denecek kadar az olması gerek..

mertun aramıza hoşgeldin..rıdvanın da bahsettiği gibi motorun ilanı varsa rıdvan bir muayene etsin,aramızdaki doktor rıdvandır :) harbiden senin lakabını doktor olarak koysak mı rıdvan ne dersin?

mehmet ali şimdi hissettiğin sıcaklık da biraz izafi bir kavram ancak çok ciddi anlamda yakacak kadar bir sıcaklık olmaması lazım..uzun yolda da yok denecek kadar az olması gerek..
Öyle olmuyor abi işte egzoz a ayağım deysin yanıyor bacağım öyle söyleyim el ile dokunulmuyor neden olabilir acaba yaa??

Karbon egzozlar dışında öyle egzozu elleyim de elim yanmasın diye bir dünya yok :) Egzoz üç beş dakikadan sonra ellenmeyecek ısıya gelir, gayet normaldir. Motor bloğu da el değmeyecek kadar ısınır özellikle yazın, gayet normal, sen yağını değiştirdiysen ve düzenli olarak yağ seviyeni kontrol ediyosan, yağ radyatöründe ya da motor üst kapak tarafında falan yağ sızıntısı yoksa bas gaza gerisini rüzgara bırak.

Öyle olmuyor abi işte egzoz a ayağım deysin yanıyor bacağım öyle söyleyim el ile dokunulmuyor neden olabilir acaba yaa??
Sen birde benim bacağımdaki yanık izlerini görsen,motoru belki almaktan vazgeçerdin:)
Şaka bir yana, ısınması çok doğal çünkü motor bloğu,yan taraflar ve egzos,aerodinamik olarak,ısınan motorun hızandıkça rüzgarın sürtünmesi ile soğuması için dizayn edilmiş.Yani yanlarda grenajlar yoktur,egzoslar ise maalesef değmekten kaçınılması gereken parçalardır.Zamanla değmemeye alışırsın.Bence motorunda bir sorun yok.

Karbon egzozlar dışında öyle egzozu elleyim de elim yanmasın diye bir dünya yok :) Egzoz üç beş dakikadan sonra ellenmeyecek ısıya gelir, gayet normaldir. Motor bloğu da el değmeyecek kadar ısınır özellikle yazın, gayet normal, sen yağını değiştirdiysen ve düzenli olarak yağ seviyeni kontrol ediyosan, yağ radyatöründe ya da motor üst kapak tarafında falan yağ sızıntısı yoksa bas gaza gerisini rüzgara bırak.
Abi eyvallah içimi rahatlattın ya sıkıntı yok bişi varsa da yaptırırım ama bütçem sıkıntıydı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Abi eyvallah içimi rahatlattın ya sıkıntı yok bişi varsa da yaptırırım ama bütçem sıkıntıydı :)
Bülent abi Ankara'nın neresinde oturuyorsun??

Çalışıyorum Atakulenin o tarafta, ev esatta, akşam 7 gibi evde olurum genelde. Uğra bu taraflarda olursan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar