- Konu Yazar
ustam benim mz 301 imi de bir şekil versen gelirdim bırakırım ne zaman dersen gelirdim almaya,[/QUOT
merhaba ne gibi bir şekil anlamadım yani istediğin bir şekil varsa resmet getir motoru gerekeni yapalım
şaban usta teker teker okudum tüm yazılanları , Allah bileğine zeval vermesin. Batum motosiklet festivalinde nasılda tanışamadık seninle. Hangi motorla gelmiştin usta?
Ustam eline sağlık. Çok temiz iş olmuşYanlız lastiklerin yanaklarını boyaman hakkında biraz bilgi verebilir misin? Ne kullandın, nasıl boyadın(alet edevat mesela...)
Ustam eline sağlık. Çok temiz iş olmuşYanlız lastiklerin yanaklarını boyaman hakkında biraz bilgi verebilir misin? Ne kullandın, nasıl boyadın(alet edevat mesela...)
Sanırım boyama değil. Lastik yanağı olarak tabir edilen aksesuar galiba.
Syanur arkadaşımızında cahilliğine veriyorum ben nasıl bilmez lastik yanağını hayret halbüki korayın motorda da var bunlardan..Hatta Atlas marka..
Videoyu izleyince geçici radyötör olarak kullandığınız tenekeye bittim desem yeri var şaban abi :cherry: amotüsörler ne oldu demeye kalmadı videoyu izleyince gördüm resimlerini alt tarafta çok dehşetül vahşet bir araç olacak
işin 100/ 60 kısmı bitmiş ama inciği boncuğu biraz daha yolunuz var ha gayret diyorum
kısa bir not : insanın kendi yaptığının karşısına geçip izlemenin keyfini, azmin başarmanın mutluluğunu iyi bilirim insanın ömrünün uzuyor olması gibi güzel bir his
bir konuda senin engin tecrübe ve bilginin fayda sağlayacağını düşünerek bir konuda yardıma ihtiyacım var parasından ziyade derdimi anlatacağım adam yok yeni bir şasi dizaynı üzerinde çalışıyorum lakin boruları istediğim gibi estetik bükecek koca sanayide adam bulamadım hidrolik bükme makinası ile (el makinası) olacak bir büküm değil bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim müsait zaman olursa vesile ile çayını içmek isterim![]()
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bütün tekipçi arkadaşların müberek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını yüce allahtan niyaz ederim ailararinizle birlikte nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle kalın sağlıcakla
bu projeyle ilgili bütün yapım aşamasını gu linkten takip edebilirsiniz
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150848282974507.427177.639179506&type=1