Arkadaşlar herkese merhaba.
Ninja 250r forumunun çok sıkı takipçisiyim, sanırım 343 sayfanın minimum 300 ünü okudum. Sizlere sessiz bir şekilde eşlik ettim bugüne kadar.
Kasım/Aralık ayı gibi bende sıfır Ninja 250r almak istiyordum, araştırdım, ölçtüm, biçtim ve kendimi tamamı ile buna konsantre ettim. Lakin daha sonra 2013 Ninja 300r'ın geleceğini öğrendim. Tabi daha büyük heveslerim oldu, bunların yanında huzursuz olduğum konularda..
2013 300r'ın çıkış tarihini gün be gün takip ettim. Bugüne kadardı herşey, Avusturalya'da, Avrupada satışa sunuldu. Tabiki fiyatı eski Ninja 250r ile aynıydı. O kadar sevindim ki sizlere anlatamam. Kararımı hemen vermiştim. Kesin olarak Ninja 300r alacaktım.
Dayanamayıp hemen Z-Moto soğanlık'ı aradım(kendim de soğanlıkta oturuyorum) bir hanımefendi çıktı telefona, cumartesi günü şubenize geleceğim, 300r hakkında bilgi almam mümkünmüdür diye sordum..
Gelecek haftaya 300r şubemize ve diğer bir kaç şubeye gelmiş olacak dedi. Çok heyecanlandım gerçekten. Sipariş alıyormusunuz dediğimde, evet alıyoruz dedi.
O ana kadar herşey mükemmeldi lakin hanımefendiye Avusturalyada bugün satışa çıktı ve takiben avrupada da, fiyat olarak Ninja 250r ile aynılar değil mi?? diye sorduğumda, maalesef yanıtını aldım...
Bildiğiniz gibi ülkemiz ÖTV,MTV si çok daha farklı bir yapı içerinde kendini korumaya çalıştığı için, hanımefendi fiyatın 7000/7100 olacağını ve bu fiyatın ABS olmayan modeller için geçerli olacağını söyledi. Önce inanamadım ve tekrarlamasını rica ettim. Tekrar edince kendisi; gerçekten büyük bir hüzün ile, haftasonu görüşmek üzere diyip telefonumu kapattım.
Şu anda gerçekten çok huzursuz hissediyorum, sormak istediğim tek bir soru var;
Buradaki herkesin motosiklet ve fiyatları konusunda daha tecrübeli olduğunu düşünerek,
Sizce 7100'luk fiyatı geri çekerler mi?
Hepinize teşekkürler, keyifli forumlar.
Furkan.