KTM duke 200 e 10000 gayme verilirmi,verilmesse niye verilmez????

Motosiklet kullanmaya 2. el duke 200 le baslamak istiyorum,bu motora 10000 lira verilirmi verilmezmi???????
tarz olarak rahat insanı kasmayan ,egilip bukulmeden kullanılacak bir motor oldugu icin,genellikle sehir icinde
kullanacagımdan,hafif olmasından,kontrolunun daha kolay olacagından, yakıt degerlerinin iyi olmasından tercih sebebidir.
motosiklet konusunda gün görmüs günler görmüş arkadaşlardan yapıcı yorumlar bekliyorum.....
simdiden herkese tesekkurler..........

Bal gibi verilir,neden verilmesin ?
Motosiklet fiyatını,ederini sadece hacmine ve ürettiği güce göre kıyaslayan başka bir millet yoktur herhalde.
O paraya 2.el 600 f ciler var fix trolleyen her topiğe,onlar da ayrı muamma.
125 cc marka model ne olursa olsun ederi 3-4 bin fazlası haram
250 cc keza en fazla 7-8 bin eder
600 cc 10 bin ve üstü eder,
Bu aralığın dışında marka ve modele verilen paralar ziyan,600 f alınır o parayla

Parçası ucuz, az yakıyo, karizmatik, kıvrak, rahat. Verilir tabiki.

O fiyata 4 tane 600f alınır bile diyen çıkıcaktır. sen takma :D

ben vermem çünkü bunun parçasıda pahalıdır heryerde servisi yoktur serviste tamiride pahalıdır eskiyincede parçası bulunmaz çinli gibi kaldırıp atamassında banada parayı saymadan vermiyorlar

bu benim kişisel fikrim ben böyle düşünüyorum gelirim yüksek olsa düşünürdüm

ben vermem çünkü bunun parçasıda pahalıdır heryerde servisi yoktur serviste tamiride pahalıdır eskiyincede parçası bulunmaz çinli gibi kaldırıp atamassında banada parayı saymadan vermiyorlar

bu benim kişisel fikrim ben böyle düşünüyorum gelirim yüksek olsa düşünürdüm

Dır, maz, tur. Parçası bulabileceğin en ucuz motorlardan belkide çoğu parçası çinliden ucuzdur. Servislik bi durumu olcağını sanmıyorum çok dayanıklı. Tamiride pahalıDIR. bilmiyoruz? arkadaşın dediği şeyin çoğunun yanlış olduğuna eminim :mrgreen:

Motosiklet zevk işidir,zevkin de bütçesi olmaz,zaruri anlamda motosiklet ihtiyacınız varsa ybr 125,cbf 150 gibi kurye tarzı commuterlara bakın.
Ktm den bahsediyoruz.Çin malı 4.sınıf plastikle üretilen parçalar yok üstünde , durduk yer arıza yapmaz parça değişimi gerektirmez siz yatırmadıkça sağa sola vurmadıkça.Velev ki böyle bir şey oldu garantili ürünler sıkıntı olmaz.

KTM sahibi olmak ayrıcalıktır, aynen mercedes sahibi olmak gibi, 200cc için o kadar para verilir mi derseniz bence mercedes a180'e (küçük hb olan) nasıl para veren varsa saygı duymak lazım, ben sıfır yamaha tenere satıp eski model ktm alan biliyorum :)

Kimseyi dinleyemeyip 10.000 TL verirsen, zamanla çok net anlarsın neden verilebileceğini :)

Hatta "bukadar ucuza ne almışım ben yahu :sunny:" dediğin bile olur, tuttuğun elcikten, döndüğün her viraja!

Her markanın kaliteli, tarzı olan motosikletlerinin parçaları pahalı... bilmemne vs vs' dir. Bu KTM ye özgü bi eksiklik değildir.

Havasıda yanına kar kalır :cat:

Arkadaşlar bu motosikletin parça fiyatları komik derece ucuz lütfen bu konuya bi açıklık getirelim :mrgreen:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
KTM nin duke modellerini yanlış bilmiyorsam hindistanda bajaj firması üretiyor yoksa o paraya ktm alamazsınız,kalite olarak kötü motor değil ,ederinden biraz fazla fiyatı ama senelerce kullanırsınız ,üzeceğini sanmam

O para o motora helal!
2. motorumun seçeneklerinin başında geliyor :cat:
Benin için önemli olan benim gözümde ne değeri olduğudur (zaten o değeri ederde), milletin ne dediğinin bir önemi yok, sen boş ver milleti sence o değeri hak ediyor mu?

ktm duke 200 sahibi olarak sana ne yazayım karar veremedim soruları sorup cevaplarıda vermişsin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

KTM nin duke modellerini yanlış bilmiyorsam hindistanda bajaj firması üretiyor yoksa o paraya ktm alamazsınız,kalite olarak kötü motor değil ,ederinden biraz fazla fiyatı ama senelerce kullanırsınız ,üzeceğini sanmam
faturaya dün bakmıştım aklımda yanlış kalmadıysa ötv ve kdv toplamı 2300 tl vergi olarak alınıyor alınmassa biraz daha ucuz olurdu.

Ooooo motorumu övüyorlar :queen: az da ben övmezsem kendime yabancılaşırım :mrgreen:

Yol bilgisayarı var ooooolum :mrgreen:
Pişman olmazsın kardeş :cat:

O değil de profil fotoğrafımı düzenlemeliydim :pr:

Ktm duke 125 görmüştüm, çok çok beğenmiştim. Ancak geçenlerde duke için parça bekliyor, parça 3 ayda bir geliyor diye yazmışlardı bir başlık altında.. KTM bu yüzden alınmaz diyenler olmuştu. Bir araştırın bence forumda şikayet sahiplerini..

Ktm duke 125 görmüştüm, çok çok beğenmiştim. Ancak geçenlerde duke için parça bekliyor, parça 3 ayda bir geliyor diye yazmışlardı bir başlık altında.. KTM bu yüzden alınmaz diyenler olmuştu. Bir araştırın bence forumda şikayet sahiplerini..
o şikayet eden arkadaş duke 125 lerin ilk geldiği zaman alanlardandı anladığım kadarıyla eğer duke 200 topiğine bakarsanız başka bir arkadaş ani fren yapıp kayınca vites pegini kırıyor yanlış hatırlamıyorsam arayınca gelip motoru alıp hemen parcayı değiştirip 150 tl alıp götürmesi dahil bu fiyata halediyorlar.motoru yerinden almak için 70 tl nakliye yazıyorlar hatırladığım kadar.

Arkadaşlar bu motosikletin parça fiyatları komik derece ucuz lütfen bu konuya bi açıklık getirelim :mrgreen:

Evet Japonya firmaları ile aynı parça fiyatları hemen hemen

ama KTM nin geçmişinden kaynaklanan bi üst sınıfa hitap etme politikası, modeller açısından halka epey bi hitap etmeye başlasada,

servis ve işçilik bakımından sanırım henüz kırılamadı :sunny:

Parça fiyatları çinlilerden ucuz olabilir ama millet istiyorki hem 200cc Naked KTM' ye binelim, hemde parça ve servis ücretleri ybr, cbf ( her köşede görebileceğin Commuterler) gibi olsun :mrgreen:

Ekmek=Köfte yi savunan kişiler, kalite, güven, tarz ve bulunmaz hint kumaşı 200cc ye gelince ekmeği de unutuyor köfteyide :mrgreen:

Bu yüzden yanlış yönlendirmelere kulak asmaması açısından, dengi diyebileceğimiz markaların ve modellerin parça sorunu nekadarsa, bence KTM' nin de okadar gibii düşünüp yazmıştım :)

Vites pegi 75 lira olan motosiklete parçası pahalı diyolar ya bilip bilmeden, çok gülüyorum :mrgreen:

KTM Duke sans eseri motorumu aldiktan sonra gordum gercekten cok kaliteli bir motor 10 bin degil 12 bin bile olsa alinir. Ben 150 cc yamaha xenter 7.500 TL verdim daha ucuzu yokmuydu , scrabeo alip cebimde 1000 tl daha olabilirdi ama bu zevk meselesi insan istedigi motora bu para verilirmiden once gercekten isteyip istemedigine karar vermeli. Ben yamaha yi begendim. Benim ihtiyaclarima uygun oldugunu gordum ve aldim .
Sizde aynisini yapin , begendiyseniz gidin alin fazla kafanizi karistirmayin.
Eminim pisman olmuyacaksiniz .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar