Selamlar Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, yakın zamanlarda motorumu da almayı planlıyorum, bugün seyrantepe tarafında bir motoru görmeye gideceğim, bana o taraflara yakın motoru gösterebileceğim bir usta referansı verebilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
Bir de 2.el SYM joyride alırken dikkat etmem gereken birşey var mıdır? Genellikle sahibinden.com üzerinden motor bulmaya çalışıyorum, önerebileleceğiniz başka yerler var mıdır? Ilk motorum olacağı için 2000-3000 arası bir bütçe planlıyorum bu arada.
Aramıza hoş geldin dostum kazasız belasız hayırlı sürüşler ,ilk önce motoru çalıştırınca motor sesinden başka ses olmadıgına dikkat et egzosttan yag atıp atmadıgına dikkat etyag atmaması lazım , motorla bir tur at giderken başka sesler gelip gelmedigine ve kalkışta zorlanmadıgına dikkat et en son olarakta karburatörünün degişip degişmedigini sor eger degiştiyse 150 lik karburatör takılmıştır normalinden az birşey gücünde azalma oluyor ama daha az yakıyor senin için az yakmasımı yoksa daha iyi motorun performansla kaçmasımı önemli sana kalmış . seyrantepede atatürk oto sanayi sitesinde börekçinin karşısında sym bakan bir motorcu var bir kere gitmişitm.