Benjamin Button 
keas :bujiyi çıkarıp sil bence yine çalışmazsa ayak marşıyla aynı anda normal marşla basaraka dene bujiyi sildikten sonra.
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
harun :servise kitapçıkla beraber git servisle konuş garantide sorun olmazsa yaptır sorun olur derse bildigim düzgün bir tamirciye götür.
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
burakkars :hararet müşürün bozuk olabilir,anadolu yakasında altan motor avrupa yakasında daytona motor,başka dersen motodrom normalde benim gittigim motorcu. şirin evlerde yeri şubesi papaz köprüsü tarafında.
hallettim ama joyride 200i de ayak marşımı varmış ?
varsa ben aptalmıyım ki basmadım ?
merhaba sym joyride cıkma egzoz nereden bulabılırım....
Arladaslar bende joyride sahibiyim su an ariza yaptigindan dolayi parca olarak isteyen olursa yardimci olurum. Butun parcalari mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Arladaslar bende joyride sahibiyim su an ariza yaptigindan dolayi parca olarak isteyen olursa yardimci olurum. Butun parcalari mevcut
Hocam 2007 joyride için sol tarafta bulunan radyatörün en dıştaki plastik kapağı, gidon kaplaması (komple) ve derisi bozulmamış sele arıyordum. sizinkiler ne durumda ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------