Selamlar Herkese,
Ben de bir kaç gün sonra aranıza katılacağım eğer bir sorun olmazsa. ilk motorum olduğu için çok heyecanlıyım. Eğer bana her hangi bir konuda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.
Kendimi tanıtmak gerekirse; Adım Taylan. İstanbul-Kalamış da oturuyorum. yıllardır araba kullanıp motorculara, ah bir gün ben de yapsam ya derdim. o gün geldi çattı. Özel bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. IT ile ilgili sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bu aşamada ilk olarak sizlere şunu soruyorum. Motorumu 0 aldığım için üzerinde herhangi bir aksesuar yok bildiğiniz gibi. İlk olarak neleri almam lazım, bir kaç arkadaşım kesinlikle güvenlik barı alman lazım dedi ama sahibinden.com dışında bulabileceğim bir yer var mı? var ise nerede ve ne kadardır. başka hangi aksesuarlar elzem olarak hemen alınması lazım, hangisi daha sonra da alınabilir bunlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de son olarak; ilk motorum olacağı için ve araba kullanırken kask, mont v.b. kullanmadığım için bunları da almam lazım. bunlar içinde önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum.
Hepinize kazasız, belasız, mutlu ve huzur dolu günler dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun dostum motorum. güle güle bin. Ben de bir kaç hafta önce aldım motorumu. şimdilik sadece armode ar 750 yan çantaları aldım. bir de armode ar 501 sissy barlı arka çanta siparişi verdim. Tabi en önemlisi kask ve koruyucu ekipmanlar. ben zaten yıllardır motor kullandığımdan onları almadım (sanki yıllarca motor sürünce gerek yokmuş gibi oldu bu cümle :queen:. zaten var bende)Kask olarak LS2 çeneden açılır kask kullanıyorum. gayet kullanışlı ayrıca güneş vizörü olan bir kask alırsan güneşli günlerde bu epeyce işine yarayacaktır.
tekrar görüşmek dileğiyle.