bugün defalarca 8 çizdi arka teker, ani frenlemelere gelmiyor, çok güvensiz, ben değiştireceğim,Arkadaşlar bir kaç sorum daha olacak ani firenlerde motor kayıyor. Lastikten mi acaba bu? Üstünde orjinal lastikleri var.
honda gs1 de öğrettikleri panik fren tekniğini kullanıyorum, yani tek başına arka frene yüklenmiyorum, genelde arka freni önden daha az kullanırım , bugünki olaydaArka frenle durmaya çalışmadığın halde 8 çiziyorsa sorun var demektir ama ben arka freni yavaşlama düşük hızlarda kullanıyorum hiç sorun yok. Sorun ön teker 2 defa kilitledim birinde düştüm. İkiside düşük hızdaydı. Ani ön frende önde tek disk olunca sağa çekiyor dikkat etmek lazım. Virajda yatırdığınızda teker atmıyorsa frenlemede tekniğinizi gözden geçirim derim. Kuryeci kardeşlerimiz kaçbinlik lastiklerle bizimkiden daha düşük motorlarla karda yağmurda gidebiliyorlarsa kendimizi gözden geçirmeliyiz.
Arka frenle durmaya çalışmadığın halde 8 çiziyorsa sorun var demektir ama ben arka freni yavaşlama düşük hızlarda kullanıyorum hiç sorun yok. Sorun ön teker 2 defa kilitledim birinde düştüm. İkiside düşük hızdaydı. Ani ön frende önde tek disk olunca sağa çekiyor dikkat etmek lazım. Virajda yatırdığınızda teker atmıyorsa frenlemede tekniğinizi gözden geçirim derim. Kuryeci kardeşlerimiz kaçbinlik lastiklerle bizimkiden daha düşük motorlarla karda yağmurda gidebiliyorlarsa kendimizi gözden geçirmeliyiz.
Bu aralar bayilerden anahtar teslim fiyatı soran oldu mu acaba?
Ya da yakın zamanda alanlar varsa plaka ruhsat dahil ne kadara malettiler?
Abilerim arkadaşlarım dün 3 haftalık bekleme sonunda CBR250R'ıma kavuştum. Bunlarda ilk günden resimleri.![]()
Motorunuz hayırlı olsun. Demek Kuşadasından aldınız motoru. Ahmet abiyi sever, sayarım. O da beni sever. Güle güle kullanın motorunuzu.![]()
Lütfen konuyu okuyunuz yüzlerce aynı soruyu soran ve sonrada aa evet herşey yazıyormuş diyenleri göreceksiniz..merhaba arkadaslar;yeni motora başlayacak biri için bu motoru tavsiye edermisiniz ? tşk
motor çok temiz gözüküyor. Ekstra olarak karbon parçalarda var sanırım onları yazmayı unutmuşunuz. Boş motorlara bu fiyatları isteyenler var fiyatta güzel. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.herkese iyi akşamlar arkadaşlar.motorumu satıyorum.bi arsa işi var.düşünürseniz bu formdan birine seve seve veririm.şimdiden alıcısına hayırlı olsun diyelim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...donanim-bu-fiyatilk-gelen-alir-98746158/detay
Lütfen konuyu okuyunuz yüzlerce aynı soruyu soran ve sonrada aa evet herşey yazıyormuş diyenleri göreceksiniz..
Bugün Anıl la İstanbul Park taydık,yarışı izlemektense boş alanı değerlendirmeye karar verdik.Motorla yapabileceğimiz çoğu şeyi yaptık.Yine dayanamadım,lastiklere taş atanlara sataşacağım.Önce kontra yaptık,uğraşa uğraşa chicken stripes denilen,lastiklerin yerle temas etmeyen kısmını belli eden çizgileri sonuna kadar sildik
.Dizlik olsa dizlerimizi yere sürterdik,Anıl gelince fotoğrafları koyar:IRC lastiklerimizle(anılda cbr 250 bende 125) chicken stripes tan eser kalmadı
sadece 1 cm ye yakın temiz kısım var,o da dizlik isterdi
. Bu da yetmedi tekere kastık,anıl cbr 250 ile çok rahat tekere gelirken ben uzun bir çalışmanın ardından defalarca kez tekere geldim(bunlarında fotoğrafları gelecek
). No problem,IRC forever
![]()