TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dostum yani bizlere dokanmıyor öylemi iyi iyi bi rahatladım valla
şuanlık bize dokunmuyor ama Türkiye burası her an herşey olabilir bi kac polis ile görüştüm cevirme yapan laf anlamayan birine denk gelirsen kesebilir diyor :) öle oldumu direk dava ac dedi bunu trafik polisi söylüyor :)

yav boşverin lpgyi sakat iş millet dieselede başlamış takmaya yuh dedim alırken zaten 3 4bin fazla veriyor birde 2 bn lpye 6 milyarlık benzin harcamazlar:)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sedat la beraber motorları feda edecez artık kobay olarak bızı kullanın sonra sızde yaparsınız olmadı sokerız yenı motora takarız nasılsa 600 planımız yok onumuzde kı 20 yıl tek pıstona devam

abi benim bi boş günün pazarım var cumartesi günü bile akşam 6 da evde oluyorum..Ama akşamlarıda açıksa orası ozaman gideriz sorun değil.. yada haber versek pazar günü açmazmı dükkani..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Şöyle akıl dışı espiriler geliyor ya varya yemin ederim gülmeye zekam yetmiyor yani öyle düşünülmüş...:farao:

dostum bozulmaya gerek yok maksat muhabbet olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

sedat bilmeden kırdıysam kusura bakma maksatım bu deyildi

sbr

dün motorumdaki tekleme yüzünden sürat motora gittim.. motorun ayarsız olduğunu ve motorda aşırı bir titreşim olduğunu söyledi usta,, sağını solunu iyice bir sıktı, subap ayarı ve hava ayarı yaptı, birde yağını değiştirdim.. cillop gibi oldu.. titreşim baya bir azaldı gerçekten..daha iyi gaz yemeye başladı:cat:

dün motorumdaki tekleme yüzünden sürat motora gittim.. motorun ayarsız olduğunu ve motorda aşırı bir titreşim olduğunu söyledi usta,, sağını solunu iyice bir sıktı, subap ayarı ve hava ayarı yaptı, birde yağını değiştirdim.. cillop gibi oldu.. titreşim baya bir azaldı gerçekten..daha iyi gaz yemeye başladı:cat:

duymak istediğimiz bunlar işte.......

motor kaç kmde ki subab ayarı yaptı

sedat la beraber motorları feda edecez artık kobay olarak bızı kullanın sonra sızde yaparsınız olmadı sokerız yenı motora takarız nasılsa 600 planımız yok onumuzde kı 20 yıl tek pıstona devam
üstteki linkte adam mondiale yapmişya fiyat 550 gayme demiş hacı ben bu kadar beklemiyodum açıkçası :mrgreen: neyse biz iki motora yaptıracağimiz için 400 e bağlarız :p

Motor soğumadan yapilan sübap ayarından kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez :queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

ya bırak bu lpg muhabbetini gezi varmı gezi?
şu tüp takılsın evde yatmak yok yollarda yatıcaaz artık :p

üstteki linkte adam mondiale yapmişya fiyat 550 gayme demiş hacı ben bu kadar beklemiyodum açıkçası :mrgreen: neyse biz iki motora yaptıracağimiz için 400 e bağlarız :p
400 çok fazla 4 silindir karb.e 450 500 tlye takıyorlar motorunki max 200 250 tl gibi bişey tutması lazım

400 çok fazla 4 silindir karb.e 450 500 tlye takıyorlar motorunki max 200 250 tl gibi bişey tutması lazım
belki motoa bağlaması daha zahmetli olur onuda düşünmek lazım çünkü bi yerde 550 lira diye okudum mondialin bi motoruna takmışlar..arabayla kıyaslanırsa dediğiniz doğru o paraya arabalara takılıyor..konuşmak lazım neyseki bu pazar ak koyun kara koyun belli olacak..

sbr

motor kaç kmde ki subab ayarı yaptı

motor 3700kmde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Motor soğumadan yapilan sübap ayarından kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez :queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

şu tüp takılsın evde yatmak yok yollarda yatıcaaz artık :p

motorun soğuması için baya bir bekledik.. ordaki ustalarında o kadarcık bilgisi olsun yani..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar