İlker abi inan ne yapacagimi bilemiyorum
bugun sukru diye bi arkadasimla karsilastim
2006
Gv si var daha dogrusu yeni almis
soyle bi turladik gozler onceden bende idi simdi onun uzerinde
kiskandim dogrusu
satacakmis 5750lira istedi ve bana fazla geldi kucuk bi hesaptan sonra kimseyi madur etmek istemiyorum o yuzden mart-nisana kadar mecburiyetten erteledim diyelim durumu azcik duzelteyim dugun borclarini hafifleteyim ondan sonra
ilgilendigin icin cok tesekkur ederim abi tekerin duz bassin
mesut hayırlısı olsun,motorun ilanı olsaydı bakardık,nesi var nesi yok ona göre yorum yapardık ancak 5750 tl istediğine göre aksesuarlı bir motor olsa gerek..
ve gün geldi.....
Meşhur KARACA yeni yol arkadaşını arıyor... Yaklaşık 1 yıllık birlikteliğimizde birbirimizi hiç üzmedik. Hep iyi davrandık. Şimdi değişim zamanı. Durmak yok yola devam
Şaka bir yana İlker kardeşim teşekkür ederim. Emanetini iyi korudum. Şimdi sıra başkalarında... Hala kararsız kalmakla beraber dragstar650 yada vstorm dl650 arayışlarım hızlandı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv250-karaca-98424708/detay/
olgaç abi hayırlısı olsun,umarım düzgün Karacaya iyi bakacak birine gider motor...Karacayı ve seni otobüse bindirdikten sonra arkanızdan bakakalışımı hala dün gibi hatırlarım...Karacasız geçen ilk 15 gün eksikliğini çok hissettim hatta bir ara sattığıma bile pişman olmuştum

keşke satmasaydım dediğimi hatırlıyorum..hayırlısı olsun tekrar..umarım gönlündeki motora tez zamanda kavuşursun..dragstar hava soğutmalı diye hatırlıyorum..bence shadow daha güzel duruyor..tabi zevk meselesi..
9Amper it is.. En azından 12Amperden ucuz
hüseyin çok fazla sis farı gibi elektrik çeken aksesuarın yoksa 9 amper yeter de artar bile..hatta normal bir sis farını bile sağlıklı bir şekilde besler..boşuna masraf yapma derim ben de..
İlker abi karaca hakkaten sahane duruyor
olgac abiye soylesen de benim driftle takaslayip uzeriinede bisiler versek nasil olur acaba
olgac abi insallah istedigin motora kavusursun karacayida kiymetini bilen birine satarsin ah su durumlar uygun olsa da en azindan bi pazarlik yapsak ii olacakti ya hayirlisi artik
mesut olgaç abi driftle takas yapmaz,çünkü hacim büyütmeyi planlıyor...ancak ben sana ciddi anlamda Karacayı tavsiye ederim.hayırlısı olsun..
Sıfır aldım hocam,dünkü kafa karışıklığım yazdıklarımı da etkilemiş,pek birşey anlaşılmamış..sonuc olarak gv 250 avcilar polat ustada toplandı ve teslim alındı.an itibariyle milli formayı giydim diyebilirim ancak ilk macın heyecanı ve hevesle bacaklarım da titredi aslında(acemilik basa bela)hepinize tekrar selamlar,Bahçelievler'den Levent ben,motorumu ilk andan itibaren çok beğendim ve ısındım(görmeden almıştım)Fiyat/kalite acısından da en iyisi olduğunu düşünüyorum.cok yogun olarak araba kullanmak zorunda olduğumdan dolayı vites-fren-debriyaj olayına tam anlamiyla alismam zaman alacak gibi,bunun dısında her şey yolunda ve tatmin edici.herkese keyifli sürüşler..
levent yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Arkadaşlar 2006 model gv250 alsam sıkıntı yaşarmıyım motor temiz olduktan sonra?? Bursadan bana bu konuda yardım edebilecek arkaşlar varmı??
temiz ve bakımlı bir motor ise hiçbir sıkıntı yaşamazsın hatta 2005 model de bile hiçbir sıkıntı yaşamazsın,tabi bahsettiğim gibi bakımları eksiksiz ve zamanında yapılmışsa..
Selamlar Herkese,
Ben de bir kaç gün sonra aranıza katılacağım eğer bir sorun olmazsa. ilk motorum olduğu için çok heyecanlıyım. Eğer bana her hangi bir konuda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.
Kendimi tanıtmak gerekirse; Adım Taylan. İstanbul-Kalamış da oturuyorum. yıllardır araba kullanıp motorculara, ah bir gün ben de yapsam ya derdim. o gün geldi çattı. Özel bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. IT ile ilgili sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bu aşamada ilk olarak sizlere şunu soruyorum. Motorumu 0 aldığım için üzerinde herhangi bir aksesuar yok bildiğiniz gibi. İlk olarak neleri almam lazım, bir kaç arkadaşım kesinlikle güvenlik barı alman lazım dedi ama sahibinden.com dışında bulabileceğim bir yer var mı? var ise nerede ve ne kadardır. başka hangi aksesuarlar elzem olarak hemen alınması lazım, hangisi daha sonra da alınabilir bunlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de son olarak; ilk motorum olacağı için ve araba kullanırken kask, mont v.b. kullanmadığım için bunları da almam lazım. bunlar içinde önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum.
Hepinize kazasız, belasız, mutlu ve huzur dolu günler dilerim.
taylan aramıza hoşgeldin..yeni motorun hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız kullanman dileğiyle..motora elzem olarak koruma demiri alman gerek.ayrıca uzun yol yapacaksan ön cam da almanın faydası olacaktır.(bazı arkadaşlarımız ön camı gereksiz olarak görebilir,ancak gv250 ile uzun yollar yapmış biri olarak diyebilirim ki inan faydasını görürsün) sonra zevk meselesi ancak uzun geniş peg alman seni sürüş esnasında rahatlatacaktır.(bkz. olgaç abinin ilanı)..uzun yola çıkacaksan çanta almanı tavsiye ederim..ayrıca sissybar önemli.hem aksesuar olarak hoş durur hem de artçılı yolculuklarda artçın rahat eder...zevklere bağlı olarak daha bu sayılacaklar artar ancak ben çok uzatmayacağım..nette gv250 resimlerine bakarak ilham alabilirsin.
gelelim sana..
bir kere kaskın (çakma olmayacak),korumalı bir montun,pantolon olmasa bile (aslında uzun yolda şiddetle tavsiye ederim) dizliğin, korumalı bir eldivenin olsun...sonrasında istersen korumalı bir bot yada ayakkabı,bellik,vs. ekleyebilirsin listene...kask olarak ben dahil sanırım çoğu arkadaşımız çeneden açılır kask kullanıyorlar.koruma olarak hafif bir zaafiyeti olsa da özellik olarak faydalı diye düşünüyorum..senin sevkine kalmış bişi..mont olarak 4 mevsim montlar da var yazlık-kışlık olarak ayrı ayrı alabileceğin montlar da var..yine sana kalmış..dizlik olarak mafsallı bir dizlik almanı tavsiye ederim,dizinin hareket etmesine engel teşkil etmez,rahat hareket edersin..internetten araştır kendine göre bişiler bulursun..ancak ucuz yollu bir ekipman düzmemeye çalış zira başına inşallah gelmez ama bir kaza esnasında ortaya çıkıyor korumalarının seni gerçekten koruyup korumadığı..şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar..kafana takılan her türlü konuyu çekinmeden paylaşabilirsin..elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.