arkadaşlar 2 aydır benzin deposu arıyorum çok tşklr çok yardımcı oldunuz. bu forum ne işe yarar anlamadım geyik olsun diyemi açtınız bu forumu acaba ??????
Uslubu hiç sevemedim, belkide yaşımız gereği yaklaşımınız ağır geldi. Hiç kimseden bir ses çıkmadıysa ya herkez işinde çok yoğun ya tatilde yada internet bağlantısına ulaşamıyordur. Neyse sorununuza yinede çözüm bulamadıysanız hemen
www.ramzey.com.tr den müşteri hizmetlerine mutlaka ulaşın.Fabrika anında çözüm üretiyor çünki bende yaptılar sorunumu kökten çözdüler

---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:26 ----------
Beycivan; Görüşmiyeli nasılsın? Umarım herşey yolundadır? Kızımız nasıl büyüyormu? Bizler burada iyiyiz. Naci abicim sende hoş geldin valla abi yazılarını bırak selamını bile özlemişiz.
Şimdi; Beycivan bana konu hakkında acil çözüm üret!!! İnternetden çok ama çok uygun fiyatlarda bir çift kromajlı harika SİS farı aldım.Farın ampülü 12V-55W ve mükemmel ışık veriyor. Ancak bana söylenende OSROM marka bu ampüllerin biraz daha ufak watt olanlarından bulabileceğim söylendi bende buna dayanarak sis farlarını aldım. Bu gidişle henüz ampül bulamadım yakında bizim motorun ön farından iki tane daha alıp koruma demirine bağlıyacağım ve 3 tane birden kamyon farı gibi yakıcam sonunda

Piyasa led ampüllü sisler var ki bunların en kalitelisi olan bizim Mesut abinin Ankarada ürettiği ve hemde çakar olan LED SİS lambaları, ancak gel gör ki meretler çok pahalı oda aliminyum soğutmalı ve üzerindeki elektronik kumanda paneli nedeni ile. Bana bu ampülleri nasıl çözeceğimi bir deyi versene

Bak gece yol görmüyorum göremiyorum senin bana bahsettiğin Massey Ferfuson Traktör arka farlarından bulamadım. Yeni çıkan kutusunda TÜV amblemi olan sarı ışık veren zenonlardan takacağım ama vizeden geçermi artık bilemiyorum. Kafamda motorun koruma demirine şöyle 4-6 tane sis farı sonunda takacağım o olacak