Sevgili ercan hocam,
Oncelikle ben sizin motorunuza kazali demedim,onu nereden cikardiniz anlam veremedim.suan kayinm biraderimin dugun donemindeyiz o yuzden kosturuyorum,daha eve gelmedim ama bu tarz konusmaniz inanin beni rahatsiz etti,o yuzden eve gitmeden cepten yazayim dedim.siz beni kazali motor dedigimi idda ederek neden motorunuz kazasiz dediniz anlamis degilim,size yazdiklarimi tekrar okudum ancak kazali dedigimi goremedim.zira ben motorunuz kazali demedim.ayrica sizin icin hic bir sekilde kesin hukumlerde de bulunmadim.sanirim siz km oynanmis dusurulmus olabilir sozumdeki dusurulmus kelimesini kaza yapmis olarak algiladiniz zira oradaki dusurulmus fiili motorun dusurulmus oldugu degil,km nin dusurulmus olabilecegi ile ilgili bir soyleyisti.ayrica ben sizi tuccarlikla da suclamadim,sadece tuccarsaniz hic bosuna ugrasmayin dedim.size sorular sordum..siz art niyetli tucarsiniz,motorunuzun kazasi var gibi bisi kelimelerimin arasinda yok.anladigim kadari ile biraz alingan davranmissiniz.ayrica ben kendi fikirlerimi beyan ettim ve genelleme yapmadim.yine soyluyorum,eger ben paylasim icin buradayim diyorsaniz ve motorum satliktir deyip cekip gidiyorsaniz.ben bunu samimi bulmam.keske kendinizi ilk basta tanitsaydiniz.bence hersey cok farkli olurdu.burasi ilanlarin kondugu bir baslik degil,onun icin ayrica bir ortam olusturumuslar zaten site yoneticileri,burada mesut kardesimizin de dedigi gibi seviyeli bir paylasim soz konusu ve simdiye kadar o kadar sayfa ilerledik,ben birkez olsun sevgi ve saygi disina cikildigini gormedim..motorunuza gelince,tekrar soyluyorum kazali bir motor demedim,sadece km nin oynanmis olabilecegini belirttim,ayrica sizinde tabiri caizse benim motor satllik arkadaslar hadi hoscakalin tarzi mesajinizi da gorunce ben de bu tarz olaylari daha oncede yasadigimiz icin sizi duzgun ve elestlrel bir uslupla uyardim..soylediklerim bundan ibarettir.beni yanlis anlamis olabilirsiniz,bu sizin sorununuz ancak kullandigim ifadeler icerisinde incitici birseyler bulduysaniz amacim bu degildi onun icin ozur dilerim.durum bundan ibarettir,saygilar..
Bu arada cep telefonundan yazdigim icin kelimelerimde yanlislik,cumlelerimde devriklik olabilir,simdiden kusura bakmayin...