Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hadi beyler edebiyatı kuvvetli bi arkadaşımız oluştursa şöle hoş bişeyde yollasak ard arda.

Alıcı:
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
[email protected]

bencede olur iyi fikir en azından biraz detaylı bilgi versinler bi işe yarasınlar :)

Eren bey ben binlerce motosiklet net. üyesinden biriyim. suzuki gw250 inazuma modeli nin Türkiye ye geleceğini duymak bir çok arkadaşım gibi beni de heyecanlandırdı.Motosiklet net. sitesinde açmış olduğumuz suzuki inazuma 250 cc topiğinde daha şimdiden 40 sayfa,784 mesaj yazılmış durumda.Ancak ben ve bir çok arkadaşım inazumanın Türkiye ye ne zaman geleceği konusunda suzuki tr ye ettiğimiz telefonlardan yazdığımız mesajlardan yeterli,tatmin edici bir bilgi alamıyoruz.Sizden bu konunun en yetkili ismi olarak bir bilgilendirme istiyoruz.http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/96529-suzuki-inazuma-250-cc-40.html adresindeki topiğimizi ziyaret edip gerekli bilgilendirmeyi yaparsanız çok memnun oluruz. Ben bu mesajın altına ismimi yazıp gönderdim.Siz de eğer üşeniyorsanız bu mesajı kopyalayıp gönderebilirsiniz.

Bana 8 Ağustosta gelen mail i aşşağıda aktarıyorum.

Merhaba,

Japonya'dan aldığımız son bilgiye göre üretim 1 ay sarkmıştır. Eylül sonu gelmesi planlanmaktadır.

Saygılarımla,

Eren Yüksel
Suzuki Türkiye

erteliyolar erteliyolar sonrada zammı dayayıp satıcaklar ellerinde patlıcak.

2013 mart ayında Türkiye'de olacağı söyleniyor, fiyatı 12800tl olacağı söyleniyor, sakın olaki kapora verip almayın suzuki ve diğer moto firmaları fiyat değşikliğini saklı tutar size farkını yansıtır

2013 mart ayında Türkiye'de olacağı söyleniyor, fiyatı 12800tl olacağı söyleniyor, sakın olaki kapora verip almayın suzuki ve diğer moto firmaları fiyat değşikliğini saklı tutar size farkını yansıtır
13 bin lira olursa şayet bende gider sym sb 250 alırım ikinci el 7 bin gaymeye..suzukinin sonuda vtr 250 gibi olur geldikleri gibi giderler...

bana gelen mail bu şekilde brolar

Cenk Bey Merhaba,

Inazuma modelimiz normalde Ağustos sonunda Türkiye olacaktı. Ancak Japonya fabrikadan gelen ikinci bir bilgi de motorların Eylül ayı sonunda gelebileceğini iletildi bize.

Bizden kaynaklanmayan bu süreç doğrulusunda bizde müşteri ve bayilere bu bilgiyi verdik. Son durum budur. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Eren Yüksel

Suzuki Türkiye

Türkiye'de 2500cc tutunamadı gitti, bence en mantıklısı ikinci el ybr 250 yada diğer 2500cc scooterlara bakmak lazım :)
bende çok uğraştım ybr 250 için ama çok para istiyorlar kusura bakmasın hiç biri zamanında 6 bin liraya en kralı alınırken şu an o paraya ölüleri rahat alınıyor.. iyi bişey alayım dersen 8 bin lirayı gözden çıkarmak lazım oda yazık günah kardeşim..o yüzden Ybr 250 den vaz geçtim sahiplerinin tok satıcılığı beni soğuttu kısaca..
Bizde böyle piyasaya yeni 250 cc motor gelecek diye ağzımız açık bekliyoruz kim ne derse inanıyoruz..Adam apache 150 nin üzerinde oynamış çektirmiş gerdirmiş slayt video yapmiş apache 250 geliyor diye ona bile inanmak istedim ama üç kağit olduğu çok belliydi..en kötü dediğin gibi eski kasa gts 250 düşünüyorum 5 bin liraya temiz bişey alırım..(lpg):p

Söyleniyor,söyleniyor, kim söylüyor kardeşim bunları.yani bilgisayarın başına oturup milleti kıllandırmak için bir şeyler uyduruyorsunuz.pcx için de aynı şeyler söylendi gelmedi mi? geldi.Söylenen fiyattan satılmadı mı? satıldı. daha ne?Suzuki tr ye yazdık ve de cevabı geldi: Murat Bey Merhaba,

Inazuma modelimiz normalde Ağustos sonunda Türkiye olacaktı. Ancak Japonya fabrikadan gelen ikinci bir bilgi de motorların Eylül ayı sonunda gelebileceğini iletildi bize.

Bizden kaynaklanmayan bu süreç doğrulusunda bizde müşteri ve bayilere bu bilgiyi verdik. Son durum budur. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Eren Yüksel

Suzuki Türkiye

Bakıyorumda otomatik mail e bağlamışlar, Cenk beyede Murat beyede aynı mail gelmiş :cherry:

Hüseyin Bey merhaba,

Japonya'dan aldığımız son bilgiye göre motorun gelis tarihi Eylül ayı sonudur.

Sınırlı adet geleceğinden bayilerle iletişime geçmenizde fayda var.

Saygılarımla,

Eren Yüksel

Suzuki Türkiye

Attığım maile cevap :))

adamlar iyi reklam yaptı kim ne derse desin. benim tahminim bu motor seneye martta gelir fiyatıda 12500 civarı olur. yalan fiyatla bedava reklam yaptılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar