Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayabusa ladım diye karşımıza çıkma..................

Yok abi yokk..

Olay baska ya.. dün ybr satıyordu akraba o hısımla atladım hemen köye gittim

2008 mavi ybr 7 günlük mislen lastik +350 tl tiger ekzoz pazarlıklı 3300 dü.. 2 gün önce gitsem alacaktım :) Dayım sagolsun kanıma giriyor..

Apache veya ybr alıcaz baska motor aldırmam diyip duruyor.. Kredi kartıda cıkartıcaz sanırım.. Bugun geliyor işte.. Apachiyide ybr yide bakıcaz..Dedi.. Benden hevesliii.. Sadece arastırma bugun olursa aksama söylerim..Olmassa carsamba driftim geliyor

hadi bakalım hayırlısı o zaman.... ybr apache ikiside güzel motor....

Satılmasaymıs alıcaktım ybr yi kafaya koymustum..Gittim fırr satıcıyı arıyorum carsıda,Gördümde satıldı dedi..Yıkıldım..Döndüm eve..Bugun cok degişik bi gün..

Da fakat bi kredi kartı kac günde cıkar simdi :S

2800 veya 3000 tl limitli.

Satılmasaymıs alıcaktım ybr yi kafaya koymustum..Gittim fırr satıcıyı arıyorum carsıda,Gördümde satıldı dedi..Yıkıldım..Döndüm eve..Bugun cok degişik bi gün..

Da fakat bi kredi kartı kac günde cıkar simdi :S

2800 veya 3000 tl limitli.

10 gün en hızlısı..............

S.a Ybr ahalisi.Arka amortisörllerim çok sert geliyor bana.78 kiloyum hangi kademeye ayarlamalıyım?

lastik yüzde kaç etkiler bu yatma oranını.... bendevasal bir fark göremiyorum..sadece biraz konforda fark ediyor...
öne michelin tak arkalar orijinalken yatır motoru..bir de asla michelin on orijinalken dene aradaki farkı gör..ön lastiğin müsaade ettiği kadar yatırabiliyorsun motoru..ön arka michelin varken yatır yatırabildiğin kadar

agresif kullanımda çok fark var..orijinallerin yatarken diş attığını hissediyorsun

arkadaşlar şuan itabariyle pırelli duro tractıon taktırdım ybrye harbiden dediğiniz kadar var çok farkediyor mıchelın sport pirelli mt65 ve pirelli duro traction vardı tavsiye üzerine duro traction aldım :) kafam güzel bakmayın bana :)

Değerli arkadaşlar . Bugün ben de yebereme kavuştum. İlk iş lastikleri michelin ile değiştirmek oldu. Herkese kazasız sürüşler dilerim.

621017_414909445233639_550360137_o.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar