Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar esdye önerebileceğiniz lastik markası varmı ? birde arka tekeri 1 tık büyük takmanın faydası olurmu ?

Herkesin tavsiye ettiği Michelin pilot sporty en iyisi, sonra pirelli var mt65di sanırım, uygun kargocuların tavsiye ettiği irc var, parana ve isteğine göre değişir :)

Bende mişlen alacağım bir kaç gün önce forumda bir arkadaş almış feyizoğlundan tam 1 yıllık lastikler o düşündürdü beni biraz :silent: Bu lastiğe de iyi yol tutuyor diye veriyoruz parayı, e 2 yıldan sonra performası düşüyor deniliyor, ne anladım bu işten ben:silent:

Bende mişlen alacağım bir kaç gün önce forumda bir arkadaş almış feyizoğlundan tam 1 yıllık lastikler o düşündürdü beni biraz :silent: Bu lastiğe de iyi yol tutuyor diye veriyoruz parayı, e 2 yıldan sonra performası düşüyor deniliyor, ne anladım bu işten ben:silent:

1 yıllık lastiğe niye para vericez ki 2012 almak varken yada 2 3 ay sonra 2013 :)

Lastik çöpe gitmez verirsin birine veya uygun bir fiyata satarsın (yani benimkiler yeni daha).
Benimde aklımdan geçmedi değil sadece arkaya almak önler kuru zeminde yeterli. Zaten motorun yapısı gereği arka teker daha çabuk yol tutuşunu kaybediyor, vites düşürürken çok kaydırdığım oluyor, ben adam gibi motor kullanmayı öğrenmek istediğim için biraz kasıyorum.

acaba önlerde üstünde gelenleri kullansam arkaya duro yada mıchelın alsam olurmu ? hem 2 tane yeni lastik çöpe gitmeyecek :)

Unutmayın lastikler takım olarak alınmalıdir..bu arada virajlarda ve yatarken ön lastiğinin kalitesi senin motoru eğme açını ve yol tutuşunu belirler..motoru yatırırken diş atmayanlar içinde en iyisi en güvenlisi de michelin

Unutmayın lastikler takım olarak alınmalıdir..bu arada virajlarda ve yatarken ön lastiğinin kalitesi senin motoru eğme açını ve yol tutuşunu belirler..motoru yatırırken diş atmayanlar içinde en iyisi en güvenlisi de michelin

lastik yüzde kaç etkiler bu yatma oranını.... bendevasal bir fark göremiyorum..sadece biraz konforda fark ediyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar