- Motosikleti
- Fazer8 abs
- Konu Yazar
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve 2 aydır sinirlerimi bozan bir olayı birde size sormak istedim yardım ederseniz sevinirim arora 150t-15 motorum var motorum genel anlamda gayet iyi fakat diyelimki akşam motorun farlarını yaktım şarz bitiyor ve tekrar çalıştırmak istediğim zaman akü komple bitmiş oluyor ayak marşı harici mümkünü yok her defasında çalışmıyor ama gündüzleri normal akü gayet iyi şarz oluyor motorcuya gittim aküye lamba bağladı gaz verdiğimde gayet iyi şarz ediyor motorcuda halledemedik elektrikciye gittim adam aküyü ölçtü şarz seviyesi gayet iyi olması gereken gibi 1 saat uğraştı ve dediki ben sanayide en iyi motor elektriğinden anlayan ustayım şaştım kaldım bu motor beni ıslah etti dedi
yani o da bulamadı bu arada farlarıda değiştirdim belki şase felan vardır gibisinde 35w-35w ampül taktı usta konjektör dahil herşeyine bakıttım ama malesef sorunuma çözüm bulan usta yok bi önerisi veya çözümü olan varsa beni aydınlatırsa minnettar olurum kırıkkaleden herkese saygı ve sevgiler