Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=jdo_7GMPrtU

Sizdede var mi boyle devirde arasira dalgalanma ve kesiklik ?

Motorunuzda ki xenon kaç k acaba? Xenon'u taktırırken yada takarken herhangi bir stator, akü değişikliği yaptınız mı? Videoda biraz fazla mavi gözüktüde ben 10/12.000K sanıyorum. Yol gösterme durumu nasıl standart farına göre? Max 8.000K'dan yüksek olanların renkleri daha çok maviye döndüğü için pek iyi olmadığı söyleniyor ondan sizinde fikirlerinizi almak istedim.

sıkıntı yok okan devam ety....

günaydın...

Günaydın efendim :)

Var Okan, bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

Eyvallah sagolasın.

sıkıntı yok okan devam ety....

günaydın...

Eyvallah abi sanada günaydın.

Motorunuzda ki xenon kaç k acaba? Xenon'u taktırırken yada takarken herhangi bir stator, akü değişikliği yaptınız mı? Videoda biraz fazla mavi gözüktüde ben 10/12.000K sanıyorum. Yol gösterme durumu nasıl standart farına göre? Max 8.000K'dan yüksek olanların renkleri daha çok maviye döndüğü için pek iyi olmadığı söyleniyor ondan sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Xenonum 8000 k telefonla cektim videoyu ondan böyle çıkmış.Ramazan abiden almıştım tek olarak.Normal tesisata baglamıştım.Oda zarar gorebılecegını soyledı bende röle takdım hatta burda paylasmıstım.

Herkeze günaydın

İşte burda.Aydınlatması gayet güzel orjınale göre.

Evett röleyi takdım.Kontakdan gelen akımı roleyı tetıklemede kullanıyor.Xenon aküden çalışıyor.Çok süper oldu vallaha.3 tane resım cekebıldım.Sonra ustune conta sıkdım kısa devreye karşı koruma amacıyla.Şimdi içim daha rahat.Teşekkürler ramazan abi :)

http://i1202.photobucket.com/albums/bb363/enqerek/IMAG0248.jpg

http://i1202.photobucket.com/albums/bb363/enqerek/IMAG0245.jpg

Far anahtarı açık.

http://i1202.photobucket.com/albums/bb363/enqerek/IMAG0244.jpg

Far anahtarı kapalı.

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, bu hafta bende taktıracağım, ne kadara aldın, taktırmaya ne kadar verdin, bilgimiz olsun.
saolasın allah razı olsun :) biraz geç cvp veriyorum ama belki almamışsındır da yardımcı olurum :) Feyizoğullarından aldım kapıda ödemeyle 212 tl ye geldi servise götürdüm tekerleri onlar söktü lastikleri gidip lastikcide değiştirttim lastiklerden 10 tl aldı. ama değdi :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

selamun aleyküm hayırlı aksamlar ağalar motorumun egzos koruması başta olmak üzere başka yerlerine de carbon fiber kaplamak istiyorum yapan veya bilen varsa bi yardım ederseniz sevinirim :) 3m dediklerine baktım bayaa hoşuma gitti. Ne kadar ebatta alayım nereden alayım sizce de iyi olur mu yada yapan varmı (ben esdlere yapan bulamadım da :( )

saolasın allah razı olsun :) biraz geç cvp veriyorum ama belki almamışsındır da yardımcı olurum :) Feyizoğullarından aldım kapıda ödemeyle 212 tl ye geldi servise götürdüm tekerleri onlar söktü lastikleri gidip lastikcide değiştirttim lastiklerden 10 tl aldı. ama değdi :):)

Yok almadım daha, Samsun' da bulamadım, bende Feyizoğlundan alırım artık, sende yeni başladım motora herhalde, peki hissedilir bir değişiklik oldu mu?
He bu arada imal tarihleri nedir?

Ben arabaya ve motorun deponun yanlarına kapladım, arabadakiler 1 sene içinde solmaya başladı, bu ara yine baktım sahibinden de ama orijinal 3m bulamadım, (3m tarzı olmayacak) ama orijinali daha esnek daha iyi yapışıyor ve kolay kolay solmuyor.

Yok almadım daha, Samsun' da bulamadım, bende Feyizoğlundan alırım artık, sende yeni başladım motora herhalde, peki hissedilir bir değişiklik oldu mu?
He bu arada imal tarihleri nedir?

Ben arabaya ve motorun deponun yanlarına kapladım, arabadakiler 1 sene içinde solmaya başladı, bu ara yine baktım sahibinden de ama orijinal 3m bulamadım, (3m tarzı olmayacak) ama orijinali daha esnek daha iyi yapışıyor ve kolay kolay solmuyor.

evet 3 ay oldu olacak :) valla eski lastikle kaydığım virajlara girdim daha hızlı bir şekilde hatta gaz bile verdim ama kaymadı :) oysaki eskilerle yeri öpmeye ramak kalmıştı.. sonra 1. viteste yüksek devirli kalkınca şaha kalkmıyordu şu an gayet rahat bir şekilde kalkıyor :) teyzeoğluma verdim dene şunları diye eleman virajlarda iyi yattı hatta ben bazı yerlerde düşeceğiz diye ayağımı yere koymaya yeltendim ama gerek olmadığını anladım :)frenler de gayet iyi. imal tarihlerine bakmak hiç aklıma gelmedi xD yarın eve gidince bakar yazarım usta

carbon fiberi reklamcılarda felan bulamaz mıyız aceba ?

Süper o zaman :cat:

Karbonu her yerde bulabilirsin, artık aksesuarcılarda filan bulunuyor, markaya atkılma al gitsin, zaten çok pahalı değil, solar bir şey olursa söker değiştirirsin sorun değil, bende egsoz için bakmıştım, gri olanı da var şeffaf olanı da var.

Birkaç bağlantı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-gri-karbon-fiber-50-x-127-cm-94610920/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...f-transparan-karbon-folyo-5-tl-83845323/detay
Isparta ve Burdur'da bulamadım kredi kartıda yok ya kapıda ödeme veren bir yer bulacağız yada havale/eft ye güveneceğiz :) sağolasın :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

selamun aleyküm hayırlı aksamlar ağalar motorumun egzos koruması başta olmak üzere başka yerlerine de carbon fiber kaplamak istiyorum yapan veya bilen varsa bi yardım ederseniz sevinirim :) 3m dediklerine baktım bayaa hoşuma gitti. Ne kadar ebatta alayım nereden alayım sizce de iyi olur mu yada yapan varmı (ben esdlere yapan bulamadım da :( )
bulamadım deme başlığın geçmiş sayfalarına bakmadım de çünkü ben dahil 4 kişi yaptı bu işi motorlarına eski sayfalara bakarsan resimleri de görürsün

bulamadım deme başlığın geçmiş sayfalarına bakmadım de çünkü ben dahil 4 kişi yaptı bu işi motorlarına eski sayfalara bakarsan resimleri de görürsün
eski sayfalara baktım ama 1800 küsür sayfa anca 100tanesine göz atabildim internet yavaş arama yapıyorum çıkmıyor. :( link atabilirmisin rica etsem ?

He Ramço bir şey sorayım muhabbet olur hem, cumartesi servise gittim Samsun a, yamalube yağ koydular 100km kadar geldim, sonra motorun gaz tepkisi filan değişmeye başladı sanki 2 3 beygir güçlenmiş gibi, hani 4 bin devirde filan tepkisi az olurya o devirler bile canlandı, motor yeni yeni açılıyor herhalde :)

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

eski sayfalara baktım ama 1800 küsür sayfa anca 100tanesine göz atabildim internet yavaş arama yapıyorum çıkmıyor. :( link atabilirmisin rica etsem ?

Bağlantı
http://www.motosiklet.net/forum/mot...ullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1355.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar