[İzmir - MT]

Merhaba Arkadaşlar Yarın Bursa'dan yola çıkıyorum İzmire gelmek üzere. 2 3 gün konaklıyacağım tavsiyeleriniz nelerdir konaklamak için gezmek için. teşekkür ederim. :)

Öncelikle hayırlı ve kazasız belasız yolculuk diliyorum. İzmir şehir içinde çok fazla gezebileceğin yerler yok. Ama şehir dışı taraflarını sorarsan kuşadası , selçuk ve foçayı tavsiye edebilirim size. hem kalabileceğin ucuz yerler hem gezebileceğin güzel yollar hem de tatlı virajlar bulunmaktadır bu yerlerde. keyifli geziler dilerim.

F54

Merhaba Arkadaşlar Yarın Bursa'dan yola çıkıyorum İzmire gelmek üzere. 2 3 gün konaklıyacağım tavsiyeleriniz nelerdir konaklamak için gezmek için. teşekkür ederim. :)
vay mehmet kardeşim hayırlı yolculuklar sana ..
tam bende aynı soruyu soracaktı ki sen sormuşsun..
ama ben kamp yapabileceğim bi yerler soracaktım harita dan baktığımda çeşme foça güzel gözüküyor buralarda kamp alanı tavsiye edebilecek mt li dostlar dan yardım bekliyorum..
birde ayın 15 gibi izmir de deniz nasıl oluyor su sıcaklığı dalga durumu biz karadeniz sahilinde olduğumuz için o vakitler de denize girmek tehlike li oluyor ve su soğuk oluyor
oralarda durum nasıl yani eylül ortasında

Selam F54,
Kamp için Foça koyları da güzeldir ama Mordoğan ı tavsiye edebilirim, sessiz sakin koyları vardır. 15 Eylül civarında biraz soğuk olacaktır su ama hava kamp için ideal olur. Dalga biraz göreceli, çünkü haritadan da görebileceğin gibi Foça da da Mordoganda da irili ufaklı bolca koy var ve rüzgarın geliş yönüne göre dalgalı koy bulabileceğin gibi dalgasız da bulabilirsin. Ama Ege deniz i Karadeniz gibi tehlikeli olmaz sadece kestanelere dikkat et yeter :) bakir koylarda bolca bulabilirsin bunlardan.
Şimdiden keyifli kamplar, yolun açık olsun.

Hosgeldin.deniz74.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

Aynen forumda kaç gündür ses yok.:) bugün biraz yazmış arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

30 ağustosta cumhuriyet meydanında toplanacak sanırım motorcular.törende herkez geçiş yapıyor motosikletle geçiş yapiliyormu bilen varmı.

teşekkür ederim arkadaşım..fakat ne olduğu belirsiz yüzlerce forumda bile önce hoşgeldin denilir.ben bu kadar istekli yaklaşıpta bir arkadaş bile hoşgeldin demiyor ise gerçekten insan bozuluyor..

sevgili izmir mt den batumda kımseyi göremedik olanlarda bu siteden deillerdi:))) batum festivali fiyaskosu :) berbat bir organizasyon ama:) yinede eğlendik kendi capımızda:) :)))

teşekkür ederim arkadaşlar...

genelde foruma giren arkadaşlar etkinliğe susamış oldukları için gözler direk etkinlik arıyor. sanırım o yüzden mesajınız arada kaynadı gitti. aramıza hoşgeldiniz diyorum. umarım en kısa zamanda düzenlenecek bir etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Öncelikle hayırlı ve kazasız belasız yolculuk diliyorum. İzmir şehir içinde çok fazla gezebileceğin yerler yok. Ama şehir dışı taraflarını sorarsan kuşadası , selçuk ve foçayı tavsiye edebilirim size. hem kalabileceğin ucuz yerler hem gezebileceğin güzel yollar hem de tatlı virajlar bulunmaktadır bu yerlerde. keyifli geziler dilerim.

tesekkur ederım bugun sabah cıktım ve balıkesır edremıt ayvalıık dıkılı bergama y.foca ve eskı focadayım su an yarın ızmıre gecıcem focayı bılıyorum zaten askerlık yaptıgım yer :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

vay mehmet kardeşim hayırlı yolculuklar sana ..
tam bende aynı soruyu soracaktı ki sen sormuşsun..
ama ben kamp yapabileceğim bi yerler soracaktım harita dan baktığımda çeşme foça güzel gözüküyor buralarda kamp alanı tavsiye edebilecek mt li dostlar dan yardım bekliyorum..
birde ayın 15 gibi izmir de deniz nasıl oluyor su sıcaklığı dalga durumu biz karadeniz sahilinde olduğumuz için o vakitler de denize girmek tehlike li oluyor ve su soğuk oluyor
oralarda durum nasıl yani eylül ortasında

teşekkür ederim fatih abim ben geldım sag saglım focaya beklerım tavsıye ederım :)

F54

Selam F54,
Kamp için Foça koyları da güzeldir ama Mordoğan ı tavsiye edebilirim, sessiz sakin koyları vardır. 15 Eylül civarında biraz soğuk olacaktır su ama hava kamp için ideal olur. Dalga biraz göreceli, çünkü haritadan da görebileceğin gibi Foça da da Mordoganda da irili ufaklı bolca koy var ve rüzgarın geliş yönüne göre dalgalı koy bulabileceğin gibi dalgasız da bulabilirsin. Ama Ege deniz i Karadeniz gibi tehlikeli olmaz sadece kestanelere dikkat et yeter :) bakir koylarda bolca bulabilirsin bunlardan.
Şimdiden keyifli kamplar, yolun açık olsun.
bilgiler için tşk ..:)
ben o zaman biraz daha akdeniz yakınlarına gideyim oralarda ekim gibi bile su sıcaklığı iyi derece :cat:
izmir i de görmek istediğim için onuda rota ma eklemiştim ama su sıcaklığı deniz e girmeye müsait olmazsa boşuna gelmiş olurum zaten süre kısıtlı 15 güncük :cherry:
vakit i boşa harcamamak lazım.

arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/

son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...

Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.

Festival Programı:

6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik

7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER

8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER

9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış

Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar