[İzmir - MT]

evet baya bekledik 8.30 a kadar filan ama önemli değil.bi sonraki seferlerde görüşürüz inşallah kendine iyi bak onur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

tüm motor tutkunlarının ramazan bayramını kutlarım....

Herkese sevdikleriyle sağlıklı,mutlu, huzurlu, motorlu, kazasız belasız ve de "radar" sız nice bayramlar geçirmesini dilerim (az önce 98'le radara girdim ve polis amcalarla bayramlaşmak zorunda kaldım. Makbuz bedeli 319 TL. 15 günde ödeyip kısmetse 239.25'le kurtarıcaz. Fly 100 almadığıma pişman oldum valla :( )

Herkese sevdikleriyle sağlıklı,mutlu, huzurlu, motorlu, kazasız belasız ve de "radar" sız nice bayramlar geçirmesini dilerim (az önce 98'le radara girdim ve polis amcalarla bayramlaşmak zorunda kaldım. Makbuz bedeli 319 TL. 15 günde ödeyip kısmetse 239.25'le kurtarıcaz. Fly 100 almadığıma pişman oldum valla :( )
Geçmiş olsun.
Bayram falanda dinlemiyorlar malesef...

Herkese hayırlı bayramlar dilerim :)
Dünkü sunset buluşmasından bir kare;
[url]http://s9.postimage.org/y5tyzvz3f/18082012738.jpg[/url]

Arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim.. bir bayan olarak açıkçası çekinerek ilk buluşmaya gitmiştim ya dışlanabilir yada daha değişik durumlara maruz kalabilirdim, ancak arkadaşlar beni yanılttılar... arkadaşlar allah muhabbetimizi bozmasın, nice güzel gezilere, anılara imzamızı atalım...

Arkadaslar hepinize iyi bayramlar. Bende suanda canakkaledeyim. Cbf forumun kampindaydim 2 gundur simdi canakkaleden yola cikiyorum :) hepimizin ramazan bayrami mubarek olsun :)

Aynen oyle dayak yemis gibi oluyoruz :) 80-100 km de bir mola veriyoruz dinlenmek icin
Asli daha cok nisanlim dinlensin diye duruyoruz :))

arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/

Formdan ses seda cikmiyo dunden beri.yarın varmı faaliyet sayın devrim bey.geçen perşembe gelemedik malesef.

Moderatör (forrap)
Herkese merhaba..
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :cat:
Yaz sezonunda maalesef bir çoğumuzun işlerinin yoğunluğu,bazı arkadaşların sezonluk bölgelerde çalışması gibi sebeplerle düzenli buluşmalar yapamayabiliyoruz.
Ya da yapılan buluşmalar anlık vakit bulunması durumunda bir anlık olarak gerçekleştirildiği için sitede yazılmayabiliyor.
Takribi olarak 3-4 hafta sonra düzenli olarak buluşma ve gezilere başlarız.

Bizim sezonumuz maalesef ki hiç bir zaman yaz olmamıştır,sonbahar,kış ve ilkbaharda haftada 3-4 organizasyon bile gerçekleşebiliyor.
Bu yüzden sizden biraz daha sabretmenizi ve gezilere hazır olmanızı rica ediyorum :)

Bir organizasyon olursa buradan bilgilendirme yapılacaktır.

Görüşmek üzere :rendeer:

izmirle abilerim ablalarım kardeşimlerim izmirde önerebileceginiz güzel bir motosiklet elektiricisi varmı ? motor tamircileri elektırıkten anlamazlar pek cogunun elektricisi olur onu cagırırlar elektırıcı bunlara 50 gaymeye yapar bide üstüne sızede kar koyup 100 isterler o yüzden bana dırek elektirici lazım motorumda kacak var 3ncü akü paso öldürüyor aküleri

bu arada bende gelıcem inşşalah bıdakı sefere ama uzun yol yapalım yahu cıkalım canakkaleye cadır kurup gelelim :)

Kahramanlar Barış motor elektrikçi değil ama dürüsttür.

herkese selamlar..kısmetse ailem ve bizde toplantılara katılmak yeni dostluklar edinmek isteriz..herkese iyi geceler....

Merhaba Arkadaşlar Yarın Bursa'dan yola çıkıyorum İzmire gelmek üzere. 2 3 gün konaklıyacağım tavsiyeleriniz nelerdir konaklamak için gezmek için. teşekkür ederim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar