sen bu kafayla gidersen motor alamazsın çağrı..daha karar vermiyorsun,daha tarzın net değil?sana motor olsun üzerine bineyim hoşuma gideni alayım diye düşünen bir yapın var sanki..sana ben defalarca gv250 al dedim,bak 4 sayfadır tüm arkadaşlar da gv250 al diyor..ama gv250 tmm diyorsun ancak daytona spyder falan filan da diyorsun..dostum sen önce kafanı netleştir biraz.sen regale takmış durumdasın git regal al o zaman ki aklında kalmasın..sonuçta üstüne bineceğin motor..senin kafan netleşmediği sürece bu başlık 25 sayfa da ilerlese sen bu 25 sayfanın 20 sinde tmm gv250 diceksin,kalan 4 ünde regal diceksin son 1 tanesinden ss scooter diceksin....kafanda senin 4 tane tarz var,scooter,commuter,cruiser ve ss...bunlar olabilir diyorsun..yazdıklarım hoşuna gitmeyebilir belki ancak benim gördüğüm kadarı ile senin durumun bu...son olarak sana son kez tavsiyem; acelen yok nasıl olsa,fuarı bekle git fuara gv250 yi gör,fuar zamanı daha uygun fiyata da alabilirsin belki,otur üstüne saatlerce takıl sonra git gv250 al..