Ortalama hiz 120-160 km arasi yaptim 60 tl ye 220 km gittim benzin lt fiyati 4.10 tl
1. yağının seviyesine bak yağın az ise motor ısınınca otomatik stop ederHerkese merhaba,
Arkadaşlar başlığınızı biraz inceledim ama 1000 i aşkın sayfada aradığımı bulamadımYardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler. Benim de arada sırada kullandığım arkadaşıma ait 2008 model enjektörlü bir gt 250r var. Motor ışıklara yaklaşırken ya da durmaya yakın debriyajı sıktığında stop ediyor. Rölantide stop etme sorunu yok. Ankarada 3 usta gördü (Yaşar, Hacı, Nail) hiçbiri bu sorunu çözemedi. Muhtemelen önceki sayfalarda konuşulmuş bir konudur, detaylı aramadan yazdım mesajı kusuruma bakmayın. Saygılar
valla bence hiç gerek yok sizin motorlar zaten bizden önde gidiyor istersen UNdocab sorunBeyler elimde 13T ön dişli var orjinal boyuttan 1numara küçük, torkunuzu arttırır son hızınızı biraz düşürür.
0-100de hiçbir CBR250 kalmaz önünüzde![]()
Almak isteyen varsa mesaj atabilir Fiyatı 60TL Sıfır
Herkese merhaba,
Arkadaşlar başlığınızı biraz inceledim ama 1000 i aşkın sayfada aradığımı bulamadımYardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler. Benim de arada sırada kullandığım arkadaşıma ait 2008 model enjektörlü bir gt 250r var. Motor ışıklara yaklaşırken ya da durmaya yakın debriyajı sıktığında stop ediyor. Rölantide stop etme sorunu yok. Ankarada 3 usta gördü (Yaşar, Hacı, Nail) hiçbiri bu sorunu çözemedi. Muhtemelen önceki sayfalarda konuşulmuş bir konudur, detaylı aramadan yazdım mesajı kusuruma bakmayın. Saygılar
Merhaba arkadaşlar.
Hyosung , Kanuni GT250R motorları kışın kullanılır mı.
kullanılırsa nasıl kullanılması gerekir.
Yorumlarınız için teşekkürler...
kışın kullanılmaz.. balmumuna yatırılıp yazın gelmesi beklenir.. şeker gibi motor olduğundan kışın erir suyu görünce..![]()
Kocaelide oturuyorum izmitte batı bölgesi olduğu için pek yağmur yada kar yağmuyor karı senede 1 defa görebilirsek görüyoruz yağmur haftada bazen ayda bir.
bunlar olduğu zaman kullanılmaz tabi ama. bunlar olmadığında da hava soğuk buzlanmalar falan korkutuyor beni.
ama galiba kimse kışın kullanmayı tavsiye etmiyor.
ben her zaman kullanıyorum... fark etmez..
kullanırsın merak etme ben -5 te bindim motorumu yeni alıncaeyw. bakalım ben kullanabilecem mi![]()