TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ramazan kardeş az önce denedim ses gitti. kesinlikle yaydan geliyor. çok iyi bi ustaya gösterdim yaydan kaynaklı pazartesi gel keselim dedi. bi de motorun şaseye bağlandığı yerlere plastik pul takarsak ve kranka balans parçası atılırsa titreşim sıfıra iner dedi. 200 tl gidiyormuş krank işine. daha önce yaptık ybr kadar titreşimi oldu yaptıklarımızın dedi. ne dersin denemeye değer mi?
deymez çünkü o vibrasyondan aşşağıya indiremez... pul işini biz kaç kere yaptık.. bakır pul olarak...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bence işe yaramaz titresimi alması için bayaa büyük bi takoz felan olması lazım onuda koyacak yer yok krank a baska bir parca takmak riskli gibi geldi bana baska sorun çıkartır yatakta sıkıntı çıkar illaki yapar bisi ağırlık merkezi gibi bir çok ayar kaymış oluyor bu sekilde

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Biri göbek mi dedi göbekten kurtuluş imkansız gibi geliyor artık bir türlü erimiyor

her gün 10 ar tekrarlı barfiks çekin hem göbek gider hemde vücut acayip gelişiyor aralarda 1 er dkdan fazla olmasın

benim göbek mekikle felan düzelmez.. 10 bira alıyor hiç işemeden.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

evet salatalık.....

ramazan senin göbeği bilmemde meshane baya genişmiş 3 oda bi salon ev gibi hiç işemeden 10 birayı nasıl içiyorsun yav ben iki tane içince başlıyorum içim yanar içim kanar isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn diyerek çövdürmeye :) :) :)

ramazan senin göbeği bilmemde meshane baya genişmiş 3 oda bi salon ev gibi hiç işemeden 10 birayı nasıl içiyorsun yav ben iki tane içince başlıyorum içim yanar içim kanar isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn diyerek çövdürmeye :) :) :)

kamyoncu ve otobüscü oldunmu tutmayı öğreniyorsun.. ama işedim mi baya uzun sürer... gerçi artık içemiyorum ameliyat yüzünden....

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bugün darıca minibüslerinden biri iveco önüne kirmisim diye Isiklarda bilerek sıkıştırdı hadi canım olmaz okadar dedim ama oldu hıyar vurdu arkadan açtım KASKI biraz annesinden bahsettim vites 1 de aşa inip koşmaya başladı nasıl indi onuda çözemedim ya yavaş ça hareket ettim salak plakani aldım diye bağırdı arkadan acaba bulurmu beni 41 ve 58 görünen bu cantamida çizmiş namussuz iyiki düşmedim

Bugün darıca minibüslerinden biri iveco önüne kirmisim diye Isiklarda bilerek sıkıştırdı hadi canım olmaz okadar dedim ama oldu hıyar vurdu arkadan açtım KASKI biraz annesinden bahsettim vites 1 de aşa inip koşmaya başladı nasıl indi onuda çözemedim ya yavaş ça hareket ettim salak plakani aldım diye bağırdı arkadan acaba bulurmu beni 41 ve 58 görünen bu cantamida çizmiş namussuz iyiki düşmedim

sedat ın motorunda bulunan demirden olacak atacaksın camına....

İ2MİRLİ Cumartesi izinliyim demiştin, bende Cuma'dan haberleşelim demiştim :) Yarın işin yoksa görüşebiliriz. Ya buradan ya da pm ile ulaşabilirsin. :cat:

İ2MİRLİ Cumartesi izinliyim demiştin, bende Cuma'dan haberleşelim demiştim :) Yarın işin yoksa görüşebiliriz. Ya buradan ya da pm ile ulaşabilirsin. :cat:

hiç sorma adem iş yerinde bi kardeşim abi benim o gün işim var değişsek olurmu dedi kıramadım o yüzden cuma kullandım izni haberleşemedim seninle yarın çalışıyorum benim market işi oldugundan hafta sonu izin yok genelde hafta içi oluyor ama nasipse ikimizinde müsait oldugu bir gün görüşelim genelde gece 11 de çıkıyorum işten bu yüzden akşamlarıda olmuyor eski iş iyiydide bu çalışma saatleri yönünden pek uymuyor buluşup dolaşmaya :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

ben salı günü büyük ihtimal izmirde olacağım...

vallahi deng gelirsek görüşelim dicemde ramazan benim iş hiç belli olmuyor önümüzdeki haftanın mesaai saatleri yarın belli olucak bakalım izni ne güne verecekler ona göre bakarız uydura bilirsek ademle buluşup geliriz yanına bi yarın olsunda bakalım mesaim belli olsun izin ne gün hangi gün kaç kaç çalışıyorum ona göre bakarım ...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar