TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

nasıl istersen kardeş
birisinden duydum, morotun beynini performans beyniyle değiştirip daha fazla güç elde ediyormuşsun. sence mantıklımıdır??

Merhaba arkadaşlar kısmetse salı günü İzmir'e gezmek görmek amaçlı uzun yola çıkıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ayrıca izmirde kalmak için uygun pansiyon tarzı yerler varmı bilgilendirirseniz sevinirim. Kazasız sürüşler.

gemlikzmirgidi.jpg

nasıl istersen kardeş
birisinden duydum, morotun beynini performans beyniyle değiştirip daha fazla güç elde ediyormuşsun. sence mantıklımıdır??

bu motorlarda denedim ama var böyle bişey.. sadece beyin ile yetersiz kalır... onu destekleyen bir ateşleme sistemine sahip olmakta lazım olacaktır..sonta bir kaç ayar ile yola devam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:59 ----------

kanka kat iptali nasıl oluyor yani egsozun neresinde dışındamı görünüyormu nasıl iptal ediliyor

sen orjinal bin şimdilik uğraşma doblo mu bu.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

valla ben bir fark göremedim yada benmi hissetmiyorum anlamadım :)

benim motorda 10.000 devirden sonra tekleme sorunu var.servise gitsem çözebilirlermiki.bu sorunla karşılaşan var mı ? :)

götürmekte fayda var ama usta yok piyasada...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------

mehmet dikkatli git gel...........

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Günaydın 7000 de 100 8000 de 117 9000 de 129 10000 de 141 devir ve gösterge hızı budur 14 dişli ile

günaydın işe gidenler maaaşı alınca asker harçlığı gönderin bana yaw...:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:şakka şaka..

arkadaşlar sağ arka amortisör yayı ses yapıyor. vızıldıyor rahatsız edecek şekilde. servis amortisörü değişti ama hala aynı. ne yapabilirim. sinirimden motoru satıcam nerdeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar