[Ankara - MT]

Sen çok oluyorsun ama :)

Otur oturduğun yerde hafta sonunu bekle be adam kıskançlıktan tatilim zehir oldu senin yüzünden yahu :)))

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

Erencim ,

Söylemezsem içimde kalacak GT250 den hemen sonra bu motorlar biraz ağır gelmeyecekmi ?

Sevgilerimle

Okan abicim üniv. Zamanı bi arkadadisimin 600luk bi suzukisi vardı onunla öğrendim kullanmayı yaklaşık iki sezon kullandım..aslında bu sezon kendi ilk motorumu direk 600luk alicaktim orda hata yaptım 250lik alarak... en başında 250lik iyidir kendi motorumla güzel egitimlerle başlarım demistim sıfırdan ama olmadı denk getiremedim. Şimdi başlara. Bi. Çözüm.kalmadı bu .motordanda sogudum değişmeye bahane oldu.. ama şimdi bu yalan özgüvenle bi sıkıntı olabilir diye bende düşünmüyor degilim... :(

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Okan abicim üniv. Zamanı bi arkadadisimin 600luk bi suzukisi vardı onunla öğrendim kullanmayı yaklaşık iki sezon kullandım..aslında bu sezon kendi ilk motorumu direk 600luk alicaktim orda hata yaptım 250lik alarak... en başında 250lik iyidir kendi motorumla güzel egitimlerle başlarım demistim sıfırdan ama olmadı denk getiremedim. Şimdi başlara. Bi. Çözüm.kalmadı bu .motordanda sogudum değişmeye bahane oldu.. ama şimdi bu yalan özgüvenle bi sıkıntı olabilir diye bende düşünmüyor degilim... :(
Hafta sonu müsaitsen gel oturup konuşalım bu konuyu .

Arkadaşlar biz Murat, Suphi ile Çubukta buluştuk. Murat'ların planına bende dahil oldum. Planımız yarın sabah (24.08.2012) Kastamonu Abana'ya yola çıkmak.
2 Oda rezerve ettirdik, gelen sayısına göre oda alacağız. Gelecekler yola çıkmadan haber versinler ....

http://www.abanaalesta.com/ alesta otelde bungolov evlerinde geceleyip döneceğiz. Oda fiyatı 90 TL. Odalar 2 ve 3 Kişilik.

Katılmak isteyen arkadaşlar eklenebilir.

Liste

1- Murat (Blackbird75)
2- Suphi (Suprise)
3- Fatih
4- ....
5- ....

O pozisyonu beğenememe göbekten olmasın hacı :queen: Ayrıca "Telefon" diyerek susturabilirim kanımca seni :)

Olm bak git, alla alla ne alakası var, Taylan ın 600f e oturdum, eğildim büküldüm, öyle zorlama olmadı, sadece sıfır yatınca biraz dokunduruyo o kadar, maksat motorda rahat etmek, biliyon benimkinde de sırtım ağrıyo uzun yolda, beni er6n paklıyacak ama işte ekonomi bozuyo durumu, belki bu akşamki süperlotodan sonra durum değişir bakalım:)

Ulen zaten bu telefon da mal gibi, kafayı kırıp bi samsung s3 alacam, onu da üzerime yapıştırıcam, dikicem, hiç yanımdan ayrılmıycak da işte motora bile 1 sene kredi ödeyim derken telefonu öyle ödemek beni gerer, almıyom uleaynn :)

Eren senin beğenin tmm ama gidip bi honda cb 919 hortnet baksan hem fiyat olarakta uygunlar baktığın diğer motorlara göre bide her yola gidersin bunlarla. incekte birisi aldı 900'lük gayet memnun.
131951202_2003-Honda-CBR919-CB919-CB900F-Hornet900d.jpg

haftaya eskişehir ne oldu dostlar ben motoru eskişehirde bıraktım. iş için bursadayım buradan anakraya gecicem. sonra yine bursa oradan eskişehir... cumartesi orada sizlerle tanısmak isterim... pazarda sizlerle ankaraya dönmek... en önde giden planlayan kimdir acep? irtabat kurabilecegimiz biz arkadasımız var mıdır? kim gönüllüdür?

Hafta sonu müsaitsen gel oturup konuşalım bu konuyu .

Tamamdir abicim ınş denk getirebilirimde konuşuruz uzun uzun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Eren senin beğenin tmm ama gidip bi honda cb 919 hortnet baksan hem fiyat olarakta uygunlar baktığın diğer motorlara göre bide her yola gidersin bunlarla. incekte birisi aldı 900'lük gayet memnun.
http://cdn.tradebit.org/usr/tismanu...2003-Honda-CBR919-CB919-CB900F-Hornet900d.jpg

Dostum ben.soyle camdan bakınca heyecanlandıracak daha keskin hatlı
Bi makina istiyorum yani tam naked degil biraz ss havasında olsun bunlar java gibi abi ya :)

Arkadaşlar Ankara'da immobilizer anahtar yapan tanıdığınız ve uygun fiyatlı yer varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Valla bende gelmek ısterdım gezılerınıze ama benım motor zayıf kalır sızın motorların yanında..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
haftaya eskişehir ne oldu dostlar ben motoru eskişehirde bıraktım. iş için bursadayım buradan anakraya gecicem. sonra yine bursa oradan eskişehir... cumartesi orada sizlerle tanısmak isterim... pazarda sizlerle ankaraya dönmek... en önde giden planlayan kimdir acep? irtabat kurabilecegimiz biz arkadasımız var mıdır? kim gönüllüdür?

Gün konusunda henüz bir anlaşma yok . Cuma öğlen veya cmt sabah erken olabilir hatta iki gurup olabilir ...

Arkadaşlar Ankara'da immobilizer anahtar yapan tanıdığınız ve uygun fiyatlı yer varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.
ozan merhaba
omega anahtar mesut bey 222 16 28 cep 532 424 61 68
azerbeycan (3.cd.) no:6/C bahçelievler
gençler ısuzu selçuk söyledi dersen yardımcı olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

0537-9657085 selçuk bey
Selamimla ara. Anahtar konusunda yardımcı olacaktır ;)
eren sen hangi opel'desin? satış mı? servis mi?

ozan merhaba
omega anahtar mesut bey 222 16 28 cep 532 424 61 68
azerbeycan (3.cd.) no:6/C bahçelievler
gençler ısuzu selçuk söyledi dersen yardımcı olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

eren sen hangi opel'desin? satış mı? servis mi?

Reis opeldeyim satışta.

Abana gezisi için buluşma noktası
24.08.2012 saat 08:30 da Havalimanı yolu Çankırı Kavşağı.

Katılımcılar

1- Murat (Blackbird75)
2- Suphi (Suprise)
3- Fatih
4- Ünal (Unalx)
5- ....
Arkadaşlar biz Murat, Suphi ile Çubukta buluştuk. Murat'ların planına bende dahil oldum. Planımız yarın sabah (24.08.2012) Kastamonu Abana'ya yola çıkmak.
2 Oda rezerve ettirdik, gelen sayısına göre oda alacağız. Gelecekler yola çıkmadan haber versinler ....

http://www.abanaalesta.com/ alesta otelde bungolov evlerinde geceleyip döneceğiz. Oda fiyatı 90 TL. Odalar 2 ve 3 Kişilik.

Katılmak isteyen arkadaşlar eklenebilir.

Liste

1- Murat (Blackbird75)
2- Suphi (Suprise)
3- Fatih
4- ......
5- ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Bugünkü gezintimizin videosu

[YT]L8_UHsnTBK0[/YT]

eskişehirde bulusuluyorsa arkadaslar isterseniz birlikte görüşelim daha sonraki aktivitelerede baslamıs oluruz... bende daha bir aydır motor kullanıcısıyım uzun yol ve şehir içi kendimi biraz geliştirdim hazırım ama sizler beni yanınıza almaya hazır deilsiniz galiba :(:(

Merhaba ben siteye bugun kayıt oldum ve motor konusunda tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum daha motorla ilgili hiç tecrübem yok 24 yaşındayım bu ilk olacak supersport türünde bi motor almak istiyorum bütçem ilk motorum oldugu için 15-20 arası sizce nasıl bi motor almayalım motorun yaşı önemlimi çok fazla çünkü satılık motorlarda düşük modelli iyi motorlar var mesela benim gördüğüm hoşuma giden tabi bilgim yok motorlarla ilgili honda cbr 600r bmw 1200s suzuki hayabusa tabi bunların 2005-2006 modelleri bunların yakıt nasıl yoksa bana alternatif motorlar söyler misiniz

Merhaba ben siteye bugun kayıt oldum ve motor konusunda tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum daha motorla ilgili hiç tecrübem yok 24 yaşındayım bu ilk olacak supersport türünde bi motor almak istiyorum bütçem ilk motorum oldugu için 15-20 arası sizce nasıl bi motor almayalım motorun yaşı önemlimi çok fazla çünkü satılık motorlarda düşük modelli iyi motorlar var mesela benim gördüğüm hoşuma giden tabi bilgim yok motorlarla ilgili honda cbr 600r bmw 1200s suzuki hayabusa tabi bunların 2005-2006 modelleri bunların yakıt nasıl yoksa bana alternatif motorlar söyler misiniz

Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Ben de eskişehir'e gideceğim, 31 Ağustos günü. Zamanlamamız uygun olursa beraber gidebiliriz.

eskişehirde bulusuluyorsa arkadaslar isterseniz birlikte görüşelim daha sonraki aktivitelerede baslamıs oluruz... bende daha bir aydır motor kullanıcısıyım uzun yol ve şehir içi kendimi biraz geliştirdim hazırım ama sizler beni yanınıza almaya hazır deilsiniz galiba :(:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar