TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu hafta cumartesi izinliyim izmirdeki arkadaşlar buluşma görüşme tanışma toplaşma bişeyler yapalım yav
Müsait olan yokmu akşam olur gündüz olur bi buluşalım artık aga bu kadar dil döksem manita ayarlardım bi sizi ayartamadım :) :) :)
Bende zamanında çok çırpındım ama olmadı :) Olmayınca olmuyor diyip geçtim mecbur :)
Cumartesiye daha var şimdiden söz vermiyim ama, iyi olur. Bana uyar, cumadan haberleşelim yine

geçtiğimiz kış bildigin buz pateni yaptım orjinal lastiklerle :) allaha şükür kazam belam olmadı yırttık hep geçen kış yağmur yağdığında kullanmadım hiç motoru lastik yüzünden iş yeri yakındı yaya gittim ama bu kış öyle bir şansım yok iş yeri 22 km mecbur yagmur çamur binicem o yüzden kıyacaz 245 e yapacak bişi yok :) :) :)
300 tlye izmir buz motorda michelinnin üst sınıf lastikleri vardı bizim motora uygun pilot road galiba bir sor derim hazır izmirdesin ücretsizde montaj ve blans yapıyorlar

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ya miclelinde çok ince duruyor 909018 hem o bizimki 1009018 arka cbfler için o yoksa michelin daha iyi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...

Kaza yapan arkadaş için üzüldüm. Geçmiş olsun.

noldu askerlikmi düştü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

ramazanda karamürsel iftar etkinliğine katılmıştık bi arkadaş vapurda senin motor yeni 160lıkmı diye sordu yoo dedim rtr150 dedim yanda öyle yazmıyo dedi bi baktım hakkatten arka kuyruklardaki stickerlerde rtr160 yazıyo benim motorda:) isteyen varsa satıyım yeni 160lık 5bin tl:)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ulen nerden buldun 160 lıgı yaw kask takmak bıle benı bayıyor sıcakta mıllet mont nasıl gıyıyor anlamıyorum bugun kac kısı gordum e5 de

ulen nerden buldun 160 lıgı yaw kask takmak bıle benı bayıyor sıcakta mıllet mont nasıl gıyıyor anlamıyorum bugun kac kısı gordum e5 de
Ölüm korkusu sen de kaza yaparsan görürsün daha ramazanın ilk haftası senin gibi motora binen biri yayaya çarpmıyayım diye yan yattı,kaldırıma vurdu göğüsünü ciğeri patladı,öldü.YAŞ:19 du babam otopsisine katıldı.

önce can sonra apache. bende giyiyorum. yazlık.iç kısmında korumaları var.hatta eldivende giyin yazlık. tavsiye ederim.

montumu bende giyiyorum bikere giymedim kollarım amele yanığı oldu kaza yapmaya gerek yok oda can yakıyo:) çağrı91 sende içimizi açtın hee ciğeri patlamış falan

Aman hocam şakası yok üşenmeyelim giyelim. Vücudumuz kaportamız. Sen ne kadar dikkatli olursan ol manyağın biri gelir vurur şanslıysan ölürsün zaten.

montumu bende giyiyorum bikere giymedim kollarım amele yanığı oldu kaza yapmaya gerek yok oda can yakıyo:) çağrı91 sende içimizi açtın hee ciğeri patlamış falan

Napalım uyarmak gerek burada herkes kasksız :) 2 sene önce de birine vurdular evimin dibinde gece 11 sıraları,bacağı ve penisi koptu,artçısı sevgilisiydi üstünden uçtu 10 metre ilerde can verdi.(Artçısı kasklıydı)
Yanılmıyorsam olay bu: http://www.haberturk.com/yasam/haber/139715-izmirde-feci-kaza

Korkalım korkudan dizlerimiz titresin ama ölmeyelim.

Napalım uyarmak gerek burada herkes kasksız :) 2 sene önce de birine vurdular evimin dibinde gece 11 sıraları,bacağı ve penisi koptu,artçısı sevgilisiydi üstünden uçtu 10 metre ilerde can verdi.(Artçısı kasklıydı)
Yanılmıyorsam olay bu: http://www.haberturk.com/yasam/haber/139715-izmirde-feci-kaza

Korkalım korkudan dizlerimiz titresin ama ölmeyelim.
adam ölseymiş bari o neya öyle ölmekten beter olmuş çelik don yaptırayım bari sanayide

yaw arkadaşlar yapmayın mont eldiven pantolon bunlar bir yere kadar insanı korurlar.... mont kask direk ölüme ne kadar etkilirdir.. saatte 120 km hızla giderken mont kask sizi ne kadar korur... onlarca donanımlı bilmem kaç tane airbag olan araba bile kazada öldürürken.. siz her heşiyden önce motora binerken kaza yapmamak için başkalarının hata yapacağını düşünerek vasıta kullanın... ben bu kavşağa giriyorum ama eşi acil doğum yapmakta olan biri ya bu kavşaktan son sürat geçmeye çalışırsa diye düşünün ve o kavşağa ona göre girin..yada benzer olaylar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:55 ----------

hayırdır dostum dedenden miras XJ6 mı kaldı .....:cherry:

nerde o günler.. direk beden de ameliyat etkisi yapar.. ya xj6 yada kawa z 750 hırçın çocuk...

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:58 ----------

noldu askerlikmi düştü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

ramazanda karamürsel iftar etkinliğine katılmıştık bi arkadaş vapurda senin motor yeni 160lıkmı diye sordu yoo dedim rtr150 dedim yanda öyle yazmıyo dedi bi baktım hakkatten arka kuyruklardaki stickerlerde rtr160 yazıyo benim motorda:) isteyen varsa satıyım yeni 160lık 5bin tl:)
resim çeksene hava olsun burda..... :p bazı sarıların 160 lık olduğu bazı servisler ve yakın bir dostum tarafından idda ediliyor....

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Günaydın arkadaşlar çağrı benim yaptığım kazayı sen yapsan bi daha motora kaba etini koymazdin emin ol

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Sigmadik kardeş biraz daha hizlansam tam girecektim yeni gaz acmistim daha 130 daydi km kirilmadik grenaj kalmadı valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar