TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

atatürk ten sonra gelmiş geçmiş en büyük paşadır o... atatürk ten sonra askeriyle çepheye çıkan tek paşadır o... hepar...

s.a kankilerim bayram tatili bitti yuvaya döndüm. arefe günü istanbuldan karabüke 14saat de gittim. yok böyle rezillik. sultanbeyli gebze arası otobandan 5 saat:)

bu arada bir aydır beklediğim diskim bayramda gelmiş.cumartesi gidip değiştircem soracağım şu garantiden değişecek olan parça için işcilik parası veriyormuyuz??

sbr

merhaba apache severler.. bayram tatili vasıtasıyla şile sahilköy tarafına doğru yol aldık..gidiş dönüş toplam 160 km yol yapmışım.. birkaç resim paylaşmak istedim sizlerle:) bu arada motorum 2500km yi geçti.. ikinci bakımına girecek..

yola çıkmadan öncesi.. ilk yardım çantamız bile hazır:cherry:

http://img811.imageshack.us/img811
/5217/dsc00160e.jpg

biraz sıkıştırmak istedim.. 2 kişi düz yolda bu kadar oldu..

veee geldiiikk...

burası kaldığımız küçük şirin yer:)

buda dönüşte verilen küçük bi moladan bi kare:)

Son düzenleme:
bu arada bir aydır beklediğim diskim bayramda gelmiş.cumartesi gidip değiştircem soracağım şu garantiden değişecek olan parça için işcilik parası veriyormuyuz??

hadi gözün aydın hele şükür yani
garantiden değişecek olan parçaya işçilik vermiyosun isterlerse eğer verme garantisi ne işe yarıyor bunun boşunamı garantili olsun diye sıfır aldık falan sıkıştır para alma
gerçi ben karbüratörü değiştirdim adam para falan istemedi hatta garanti belgesini bile sormadı.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sbr plakada neden cırt var celıkatlı dısc ın hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar