Selamlar ahali, önceki sayfaları okuyunca şöyle bir şey geldi aklıma, bu PCX'in fiyatı piyasaya çıktığı sene 4850 liraymış, şimdi 6100 lira. Bu fiyat artışı Japon Yeni/Dolar ve Dolar/TL kurlarının beraber zirve yapmasından mı kaynaklanıyordur yoksa 28 Şubat-3 Mart 2013'teki fuarda bizi 150cc'lik bir süpriz mi bekliyodur 6100 liraya?...
Şehre inmemin en uzun ama en hızlı yolu TEM'e çıkmak, CB125E'nin ucuz ama bu iş için pek uygun olmadığını anlamaya başladım, CBF150 de Honda'nın aile fotoğrafında garip duruyor, tasarımı sanki her an değişebilirmiş gibi geldi bana, ayrıca tabi beygir gücünü TEM'e uygun olacak şekilde arttırırlar mı bilinmez, Honda Unicorn Dazzler 150 (Hindistan) ve Honda Invicta 150 (Kolombiya) diye iki model geziyo internette, Türkiye'ye uğrama ihtimalleri varsa belllki düz vites düşünebilirim, şehir içerisinde otomatik vites kral... PCX'in selealtı bagajının ne kadar kullanışlı olduğunu XMax'tan hatırlıyorum, teker çapları XMax'a yakın, fiyatı XMax'ın yarısı, bu yüzden hala PCX öncelikli, 150cc'si olsa daha iyi tabi... 150cc de olsa, PCX TEM'deki trafikten ve köprüde rüzgardan ne kadar etkilendi kullanımlarınızda? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...