Revir mont alıcam kullanalar bilgisi olanlar bilgi verebilr mi?

arkadaşlar mont almak için bugun antalyadaki motorcuları gezdim geneli rewit diyor rewit piyasanın en iyi korumalı montu diyor herkez acaba kullanan ve bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum bildiginiz gibi rewit montlar biraz pahalı yagmur ve rüzgar gecirmez diye garanti veriyorlar korumaları 5 yıldıız diyorrlar ama satıcılara fazla güvenimiyorum beyendigim model su size zahmet bi yorum yapalbirm isini?Z 400 tll istiyorlar bu monta

http://www.feyizoglu.com/Revit-Apollo-Mont_46809.html#0 bi bakıp yorum atabilirseniz sevinirim

hımm arkadaşlar peki başka yorum yapıcak yokmu yaa hiç rewit mont kullanan yokmu acaba yardımcı oollsa ?

Hacım.Benimki o model değil ama Revit Marka anlamında bilgi vereyim.4'4 lük mont.Bendeki Revit Air ES.Mükemmel.Kalitesi işçiliği bakımından..Venom da kullandım.İxs de.Korumaları kartondan farkı yok.Fakat dirsek korumaları orta seviyede.....Revitin sırt pedi 4 kat.Dirsek omuz kısmı da acayip sağlam

REV!T,Alpinastars,ICON bu tarz markalar kendini kanitlamis kaliteli markalar.

Su guzel bu guzel diyemem cunku bu urunler kisinin zevkine gore degisir.
Ben sahsen full deri olmayan ceketi giymem.
Bana deri her zaman daha guvenli geliyor ve daha rahat ediyorum.

Genel olarak kac tane korumasi var, korumalar cikarilabiliyor mu, kis icin icinde iclik var mi bunlara bak.
Su gecirmez bana palavra geliyor, su gecirmez diyorlar ama aslinda atiyorum 3 litreden sonra su tutamiyor ve geciriyor.
Belirli limitleri var yani oyle sabah aksam yagmur altinda gezersen plastik yagmurluklar disinda seni kuru tutucak ceket yok gibi bisey.
Ruzgar gecirmez ne demek bilmiyorum ama ceketin hava almasi senin icin iyi olur les gibi ter kokmazsin.

Benim aradigim ilk ozellik koruma pedlerinin degistirilebilir olmasi, cunku genelde orjinal pedler cok dandik oluyor.

Gökhan bir şeyi daha belirteyim, omuz ve dirsek korumaları knox tur ama sırt pedi süngerdir, yani sırt pedi almam gerekecek oda 100 küsür liradan başlar, mototalda spidi ninki 110 TL idi.

behzat peki sırt pedi aldık onu hallederizde omuz cve dirseklerdeki korumalar iyi midir alayimmi montu yani

F54

eğer omuz ve dirseklerde ki korumalar sünger gibi ise bence alma bende prohell var tavsiye etmem

revitin bende yazlık montu var gayet güzel korumalarıda knoxın ce korumalı ama hangi hangi ibarede yani en 1621-1 mi en 1621-2 sonu 2 ile biten level 2 dir yani daha iyi bir koruma sağlar bende knoxın ce en 1621-2 gögüs ve sırt koruması olduğundan sırt koruma almadım

aynı montu daha bu hafta aldım ben. super bı mont korumaları gayet ıyı sadece sırt koruması dıgerlerıne gore bıraz zayıf geldı bana ... kıslık bır mont . ama kalıtesı ve goruntu acısından bence cok guzel..

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar başka kullanıcı yokmu ? acaba bi yardım etseniz?

arkadaşlar bi yardımcı olun ltüfen hiç mont kullaan arkadaş yokmu forumda?

arkadaşlar bi yardımcı olun ltüfen hiç mont kullaan arkadaş yokmu forumda?

Arkadaşım,bir yıldır aynı montu kullanıyorum.yazın içliğini çıkarıyorum,fermuarlı bölümlerini açıyorum.Gayet iyi.ufak tefek yağmurlarda pek sorun görmedim.arka koruma biraz zayıf.kalitesi şüphe götürmez.deri montumda var ama genellikle bunu kullanıyorum.yeterlimidir.
selamlar.

behzat peki sırt pedi aldık onu hallederizde omuz cve dirseklerdeki korumalar iyi midir alayimmi montu yani

Omuz dirsek korumaları Knox kalitesinden şüphen olmasın :cat: Sadece sırt koruması sünger.

He şunu düzelteyim bende Revit Kubix mont vardı onda öyleydi, bundaki sırt korumasını bilmiyorum ama genelde ayrı alıyorsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar