Revir mont alıcam kullanalar bilgisi olanlar bilgi verebilr mi?

deri mont bana daha güvenli geliyor ama tercih senin tabiki:)..bende revit TT yazlık deri mont var...yazın süper üfür üfür....

kışlık olarak alıcam yazın antalya gibi bi yerde mont hayatta giyemezsinn malesef r1 falan varsa giyersinde ybr ile :) coook zor kullanan bilen biri yorum ypabilrim yaa normalde pazartesi alıocaktım ghidip kimse bilgi vermedigi için ( arakdaşlar yardımcı olmaya calıştı onlara teşekkür ederim) alamadım güvenemedimde bilgi verebilen olursa kullaananlar bu cumartesi almak istiyorum yardım lütfen :)

Revit kullanıcısı ve kullanılan malzemelerininde bilgisi olan biri olarak önerebilirim

rewit apollo serisi nasıl vodabası kumaş olanı ?benim linkteki yani

sen alıp hediye etseene memo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

yok koray abi hayla alamadım malesef :S su ehliyet işini masraflarımı halledeyşm alıcam bide iş yerinde biraz alacagım var onları bi toparlıyayımm masraflarımı cıkartayim kalan oparayla toparlicam bişeyler işte mont lastik flaan artık ne kadar para kalırsa acil olanları halledicem

YAZILDIK İŞTE BİŞEYE hakan abiinin kurs var yazılcaksan 8 e kadar son aacele et gel benim kursa yazıl istersen uygun fiyat ayarlatmaya acalışrız sen sorduguda kaç demişlerdi fiyatı normal bile olsa taıdık yer faydası olur alattım ya snaa

olm sır mı kaç paraya yazıldıın beni o gün o kadar uğraştırdın bi b*k varmış gibi mont almam lazım diye o kadar işimin arasında gittim senin için illa alacan diye 1 ay geçti hala 1 montu alamadınya gözümden düştün diyiverem

Goretex mont alinir diyen arkadas markadan bahsetmemis Gore Tex bir kumaş cesitidir. Nefes alan bir kumastir cok kaliteli . Dainese montlara da bakmani tavsiye ederim internetten mont alma . Git giy begen oyle al . Bende bi mont begenmistim gittim giydim kumasi bes para etmez sonra dainese giydim iste bu dedim . :)

Goretex mont alinir diyen arkadas markadan bahsetmemis Gore Tex bir kumaş cesitidir. Nefes alan bir kumastir cok kaliteli . Dainese montlara da bakmani tavsiye ederim internetten mont alma . Git giy begen oyle al . Bende bi mont begenmistim gittim giydim kumasi bes para etmez sonra dainese giydim iste bu dedim . :)

rewit güzel gibi geliyor bakalım apollo nasıl baktın mı ? hiç

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

olm sır mı kaç paraya yazıldıın beni o gün o kadar uğraştırdın bi b*k varmış gibi mont almam lazım diye o kadar işimin arasında gittim senin için illa alacan diye 1 ay geçti hala 1 montu alamadınya gözümden düştün diyiverem

ya bırak o yaptıgın ayıp sana zaten bilader o gün yaptıgın

Apollo bakmadım ama bir arkadaşım fiyat ve kalite olarak
Clover markasını tavsiye etti .Bir incele istersen . Sen beni dinle önce dene üstünde öyle internetten sipariş ver.
Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar