arkadaşlar selam..
Nihayet istanbul şişliden ehliyetimi aldım.Haftaya vereceklerdi sağolsun ordaki bayan memur anlayışlı çıktı aynı gün verdi.Bugun sabah trafiğe çıktım.Zorlanmadım açıkcası.Tabi önceden alıştırma yapmamın önemi büyük.yeni alıcak ve vitesli kullanmamış arkadaşlara tavsiyemdir, trafiğe çıkmadan en az 250 km 3. vites geçmeden ara sokaklarda sürekli vites değiştirerek kullanmalarını tavsiye ederim.
biraz hızlandım.Hep okuyordum son hızım şudur bduur diye..hızı sevmem ama bi denedim.8.5 devirde 110 yapıyorum.dahada zorlamadım.. 4. vites 5. vites rüzgar vurdugu anda 5-6 bin devirde tekleme yaşıyorum.Servisle görüştüm, eger kronik problemden kaynaklanıyorsa garantiden halledeceklerini bildirdiler.Yarın ankaraya yola çıkıyoruz eşimle, 60 tl 4000 bakımı dendi. ( yağ değişimi, hava filtresine tazikli hava basılacak, gerek görülürse değiştirilecek, hava filtresi çok fazla zedelenmiyormuş ama inanmam hava filtrem hazır gerekirse değiştiririm ) .42 dişli taktırcaktım ama param kalmıyor

bayram sonrası inşallah.
yahu istanbulda abartısız her 10 motordan 6 sı CBf150 . şişli mecidiyeköy taraflarında çok gözlemledim, gerçekten çok cbf var bu hoşuma gitti.Hatta bi sokaga girdik, motor park yeri gibi yer vardı 9 motor vardı hepside cbf 150.. Dökülen motorlarda vardı dirilerde.Bakımlı-bakımsız motorlar çok fark ediyor gercekten..Resimleseydim keşke..