tahliye hortumundan benzin atması demek senin depo içindeki metal boru delinmiş demek eğer öyle ise sıkıntılı hiç vakit kaybetme servise götürteşekkürler garantisi var haftasonu servise götürücem ama çok ilginç geldi merak ettim acaba neden olabilir diye 3 diş benzin vardı onu komple o hortumdan attı çok az benzin kala bağladım o boruyu bakalım servis ne diyecek
Arkadaşlar daha önceden yazdığım gibi Xenon taktırdım motora ve çokta memnumum. Far olduğunu resmen taktırdıktan sonra anladımkutudan 2şerli çıktı haliyle ve yedekte tutmak yerine satmayı düşünüyorum.
H1-8000K
H3-8000K
Xenon eğer almak isteyen olursa ikisini 55TL'ye vericem arkadaşlar. Mesaj atarsanız sevinirim
İyi Forumlar
Arkadaşlar daha önceden yazdığım gibi Xenon taktırdım motora ve çokta memnumum. Far olduğunu resmen taktırdıktan sonra anladımkutudan 2şerli çıktı haliyle ve yedekte tutmak yerine satmayı düşünüyorum.
H1-8000K
H3-8000K
Xenon eğer almak isteyen olursa ikisini 55TL'ye vericem arkadaşlar. Mesaj atarsanız sevinirim
İyi Forumlar
Evet bende ilk sorunumu yaşamış bulunuyorum!Elektrikten anlayan varmı, motor çalışmıyo? Videoda anlattım herşeyi :/ Çalıştıramazsam nasıl gidicek servise o sorun!Bir sürü uğraş çıkacak:/
[YT]SsC-b-seYUA[/YT]
motor daha 4aylık ve akü hiç bitme belirtisi göstermedi fakat boşta sinyalim var şimdi inip denerim.Bir arkadaşta kutup başlarına sıcak su dök beklet dedi, ne işe yarar anlamadım amaAküye sinyal vs bişey bağlayın. Bitik olmadığından emin olursanız işiniz kolaylaşır. Motorun üst bölümünde switch ler oksitlenme yapabiliyormuş.
motor daha 4aylık ve akü hiç bitme belirtisi göstermedi fakat boşta sinyalim var şimdi inip denerim.Bir arkadaşta kutup başlarına sıcak su dök beklet dedi, ne işe yarar anlamadım ama
xenon farlarla doğru zamanlama ile sellektör atmak mümkün oluyor mu? bir de bunu taktıktan sonra park lambası hala eskisi sarı sarı gibi kalıyor değil mi?
Evet bende ilk sorunumu yaşamış bulunuyorum!Elektrikten anlayan varmı, motor çalışmıyo? Videoda anlattım herşeyi :/ Çalıştıramazsam nasıl gidicek servise o sorun!Bir sürü uğraş çıkacak:/
[YT]SsC-b-seYUA[/YT]
Saolun arkadaşlar,
bi arkadaşım elinde bi paket sigortayla geldi ve hallettik
Arka selenin altından bi sigorta atmış aküye sinyal bağladığımda yanıyordu çünkü.
fakat tekrar denedim kısa farlardaki sorun devam ediyor. gidonu sallayınca çıt çıt kısa devre sesi geliyo.hem farlar hem sinyal olunca sigortayı attırdı galiba.şuan sinyalleri söktüm farlarıda yakmayıp servise götürürüm yarın
Saolun arkadaşlar,
Arka selenin altından bi sigorta atmış aküye sinyal bağladığımda yanıyordu çünkü.
fakat tekrar denedim kısa farlardaki sorun devam ediyor. gidonu sallayınca çıt çıt kısa devre sesi geliyo.hem farlar hem sinyal olunca sigortayı attırdı galiba.şuan sinyalleri söktüm farlarıda yakmayıp servise götürürüm yarın
Saolun arkadaşlar,
[YT]SsC-b-seYUA[/YT]
Merhaba arkadaşlar bir tiyo vereyim
Eğer imkanınız varsa 0 km bir gt250r'ı 8 bin küsür liraya alabilirsiniz.
Bir şirket bir iş yeriniz varsa motoru şirket üzerine alıyoruz ve %18 kdv yi ödemekten kurtuluyoruz
İyi forumlar)
beyler bu motorun 3. bakımı ve değişecek malzeme listesi şöyle;
yağ filtresi
1,8 litre yağ
Zincir ayarı
servisin istediği fiyat 140 tl. Bujiymiş,balataymış hiçbirşey yok içinde sadece belirttiğim şeyler.Bu nedir ya düpedüz soygunculuktur.Başka servise gitme imkanı yok, İl sınırı içinde tek servis var...