Benimkiler kim? Ne biliyorsun beni?
Ulkesinin askerini kursun asker gibi gorup BIR KAC MEHMET SEHIT OLDU DIYE MECLIS TOPLAMAM diyen bir zihniyetimi tutuyorsun.???
Bana masal okumayin , ulkenin resmen yabanciya satisini daha yeni onaylamadilarmi?
10 senede 818 asker evladi toprak ile bulustu , bana ne Milletvekilinden yaa, adam gitmis Turk askerini asagiliyor.
Bugun Turk askerine "bir kaci sehit oldu diye gozle bakan" ve bunu destekleyinin omur boyu pesini birakmam ben. Suriyeden gelen teroristi davul zurna ile karsiladiktan sonra serbest birakan , sonrada kendi oz askerine bir kac asker sehit olmus ne olacak mantigini guden ve buna halen oy veren her vatandas icin bu lafim.
Bu ulkesine ihanettir.....
50 yillik asinalikmi sana ve senin gibilere hak goruyor bu ulkenin askerinine bir kac degersiz mahlukat sifati ile seslenmeyi????
Eee, bizim ordu içindeki bir kısım yapılanmayı kasdettiğimiz aleni iken, tüm orduyu suçladığımızı söylüyorsunuz ya...
İzninizle biz de sizin kim olduğunuzu söyleyelim be öteki
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Makul olmak mümkünmü?
Senin atan da oraları görünce Devletine-İnsanına sövmüş idi...
İmzamız birilerini gocundurdu herhalde..
Neyse rahat ol, belli etme
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Üslup işte, yazma şeklinden nasıl bir düşünce yapısı içinde olduğunuz belli oluyor. Durumun ciddiyetini kavrayabileydiniz keşke. Tam bir sene oldu kaymakam adayı kaçırılalı.
http://haber.gazetevatan.com/kacirilan-kaymakam-adayi-ve-asker-icin-operasyon/394246/1/Haber
yarın seni de kaçırırlar birinin eşi yaparlar görürsün.
Üsluptan bahsedene bakınız...
Evet evet iyi bakınız.
Ben demişim tren geldi geçti...
Sen demişsin beni kaçırıp başkasına kuma yaptılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Bedavaymış işte, varil fiyatlarına zam gelmeden istifade et biraz...
Her şeyi bedava istiyorsunuz ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
o yüzden iki tarafı da uyarıyorum ya
oyunu "karşı tarafın yaptıkları" olarak algılıyorsunuz
ama oyunun amacı "karşı" kavramını oluşturmak
politikaya bulaştığında birilerini karşına almış oluyorsun
veya "politikadan uzak kalalım, hepimiz bu ülkenin evladıyız" diyenler de politika yapanlarla karşı karşıya gelebiliyor (bizim örneğimiz)
görüyor musunuz fitneyi?
Ve sonsuza dek mutlu yaşarız...
Uyarmaya ne gerek tigerim guzum, bunlar malumun ilanı.
Ama adam kabız olsa diyorum yaa, anlasana.
Cevap yememek husumetini katlıyor adamın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Siz kim arkadaş yaa ?
Biz kim ? Onlar kim ?
PKK bölüyormuş.
Nah PKK bölüyor. Senin gibiler bölüyor bu ülkeyi !
Efenim "Siz-Biz" mevzuunu sizler açın biz yutalım, yutmazsak bölücü olalım.
E hadi olalım bari:?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ne güzel görmüş seksen sene sonra neler olacağını. Şu dizeler ile aktarmış bize '' Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.'' Şu anda yukarıda yazılanların hepsi gerçekleşmiştir. Ülke kötü bir yere doğru sürükleniyor.
"bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir"
Bu durumduyayız diyorsun yani...
Heeey... RunemagicK, senin pokemon burda abi![]()