Koray,durum çok fena heralde.Sen bence Fatih'i özelden bir ara da anlaşma yolları hakkında konuşun.İplikler pazara dökülmesin:queen::rendeer:abi ona akşam saat 24 e kadar süre veriyorum anlatmassa ben anlatacağıml:
Koray,durum çok fena heralde.Sen bence Fatih'i özelden bir ara da anlaşma yolları hakkında konuşun.İplikler pazara dökülmesin:queen::rendeer:abi ona akşam saat 24 e kadar süre veriyorum anlatmassa ben anlatacağıml:
Koray,ne iş?Bu Fatih sana ne ima ediyor,bize ne anlatmaya çalışıyor:silent:?
Vardır bu işin içinde bi hinlik amaaaa,hadi hayırlısı bakalım.
abi ona akşam saat 24 e kadar süre veriyorum anlatmassa ben anlatacağıml:
abi onu bi geçecekKoray,durum çok fena heralde.Sen bence Fatih'i özelden bir ara da anlaşma yolları hakkında konuşun.İplikler pazara dökülmesin:queen::rendeer:
sinsar koray oraya ben mi girdim yoksa malum şahıs mı? ilk önce buna bi açıklık getirelim değilmiAbi boş insan fatihin dediğine sen bakma.. yine topiği bombalıyor.. bambacı mülayim dicem ona :queen:
Eşme kadar kafana taş düşsün.... senin yüzünden düştüm anasını satayım.... mok varmış gibi giriyon oralara, sonra koray paşa geri geri yan yatıyo :queen:
abi onu bi geçecek
sen bi görseydin gülmekten korayı yerden kaldırmaya gidemedik:queen:
tşk ederim avrupayi insan mezit abim..
len ferhat ramazan ramazan beni günaha sokma be abicim ben sana bayram sonu geleyim o zaman sen bana bi program ayarla olmaz mı?Nice senelere Fatih abi...
gel de hediye olarak sana bir program ısmarlayım![]()
sinsar koray oraya ben mi girdim yoksa malum şahıs mı? ilk önce buna bi açıklık getirelim değilmi
abisi sende ybr yi hard cross zannettin verdin gazı sonra yan yattın benim ne suçum var sen motor kullanmayı bilmiyorsan seni gidi asfalt motorcusu:queen:
sana dedik in motordan öyle dön diye ama dinleyen kim sen beni kendinle bir tutma ben kışın ybr yi dağlarda geyik peşinde sörüyorum toz toprak çamur fark etmez ben o yollara alışığım sen gibi kaldırım köşelerinde gezmiyorum biraz takıl bana da sana etap göstereyim sinsar:queen:
abisi bende patates çuvalı gibi yuvarlansam bende gülerim kendi kendime deliler gibi :queen:harbiden ha, şimdi aklıma geldide bende güldüm... bide yuvarlandım :queen:
hallederiz abi...adamlarımız var...len ferhat ramazan ramazan beni günaha sokma be abicim ben sana bayram sonu geleyim o zaman sen bana bi program ayarla olmaz mı?
borcun olsun yani:cherry:
tşk ederim ghost rider abi...Fatih Dogum günün Kutlu olsun,Allah c.c sağlıklı uzun ömürler versin.
len ferhat oğlum varya doğru cehenneme gidecen haberin olsunhallederiz abi...adamlarımız var...
sen gel yeter...bu arada 1 aydır çok istediğim programı dün aldım...
detayları özele atarım :flower:
orda da bi program buluruz abi... :queen:tşk ederim ghost rider abi...
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
len ferhat oğlum varya doğru cehenneme gidecen haberin olsunl:
orda program aramana gerek yok canım kardeşim program fiks menü 2 tane var senin seçme şansın yok hangisi kısmetine çıkarsa yaniorda da bi program buluruz abi... :queen:
kısmet de varsa, neye yarar üzülmek...orda program aramana gerek yok canım kardeşim program fiks menü 2 tane var senin seçme şansın yok hangisi kısmetine çıkarsa yanil:
Bayramdan sonra ilk fırsatta tanışalım kardeşim.ilhan abi sanada tşk ama en kısa zamanda tanışalım yani komşu sayılırız:cat: