Ingilizce' si, Türkçe'si ayrı konu da mailin içeriği ile ilgili naçizane tavsiyem, daha somut sebepler göstermek gerektiği. Biraz Şeytanın avukatlığını yaparsak,
Sonuçda Z Moto nun Kawasaki ile bir distribütörlük anlaşması var ve taahhütlerine uyuyorsa, Kawasaki için bir sorun yoktur. Kar marjı da buna böyle bir konu.
Nija 250R daha İngiltere de çıkmamış. Z moto ya böyle bir bilgiyi Kawasaki nin vermediğini nereden biliyorsunuz ki ?
Hangi yedekparça fiyatı nerede ne kadarmış ? Z moto ne kadara satıyormuş ? Ve Z Moto nun fiyatından Kawasaki habersiz miymiş ?
Ayrıca, Kawasaki de son 5 yıldır yedek parça sıkıntısı olan var mıyımış ? Hangi parça ? Ne kadar beklemiş ? O neden yazmıyor ? Vs.
Benim gördüğüm, iyi niyetli bir başlangıç ama, siz Kawasaki EUROPA 'un başında olsanız böyle bir mail ile neyi gözden geçirmeyi düşünürsünüz ki ?
Kawasaki Trükiye de yılda kaç motorsiklet satıyor ? Kaç tane satamıyor ? "Biz, bir grup Kawasaki motosiklet sahibi" diyorsunuz ? Kaç kişi ? Siz tüm pazarı mı temsil ediyorsunuz?
Veya somut şikayetiniz 250R için bilgi alamamak mı ? Yollayacağınız mailin sonucunda alınamasını istediğiniz aksiyon Kawasaki yedek parça fiyatlarını mı düşürsün ? Ya da çalışanlarına yeni ürünler hakkında eğitim mi versin ? Ama sadece bir ürünü sormuşsunuz ? Buradan, piyasa bilgileri kıt demek haksızlık olmaz mı ?
Her neyse. Benim yazma sebebim moral bozmak veya karşı gelmek değil. Ama somut bir sonuç istiyorsanız, daha somut argümanla gitmek, kanıtlarla desteklemek gerekir.
Yollayıp yollamamak sizin elinizde. Umarım bir sonuç alırsınız.