f54 fatih doğum günün kutlu olsun.

dostum fatih. Ybr aşığı. Formun ybr kaynağı. Doğum günün kutlu olsun :rendeer: ömür boyu mutluluklar.

Kocaeli İl Temsilcisi
adem olmadı ybr aşığı derken cbf düşmanınıda eklemeliydin bi adamı bu kadar yüceltmek olmaz :cherry: :p fatihhh fff 54 niye doğdunkine :cherry: :queen: :p

beni cbf den soğutan adam , şakacı iyi niyetli kalbi ak pak herif sevinme boşuna gaydiii sağa ömürden bir yıl daha akıp gitti :cherry:

nice yıllara kardeşim iyiki varsın :)

hehe irfan abi olsun o kadarcık. Cbf düşmanı fatih :queen:

boşver sen aldırma...pis cbf çiler her zaman ybr ye çamur atmaya çalışacaklardır..ne demişler meyve veren ağaç taşlanır...:pl::pl::queen::queen:

bu topiğide şimdi cbf çiler basar...:flower:

Huzurlu mutlu sağlıklı uzun bir ömür dilerim....:cat::rendeer:

F54

ya adem şuan çok duygulandım adeta arzular şelale oldu boğulacağım hıçkırmaktan:p
len doğum günüm olduğunu için hiç sevinemiyorum bu gün büyük projem suya düştü:salut:
ön cam çalışmalarım boşa gitti harcadığım emekleri kaldırıp vurdum yerden yere :pr:
yok arkadaş motosiklete birşeyler yapmayı beceremiyorum bundan sonra ne lazımsa hazırını alacağım kendim uğraştığım zaman hem emeğim gidiyor hemde param:jocolor:
bundan sonra anlamadığım işleri anlayan ustasına yaptıracağım :)
bende anladığım işlere devam edeceğim ütü ev süpürmek bulaşık çamaşır vb ev işlerinde daha çok başarılıyım:thumleft:
benim kabiliyetim demek ev işlerinde motora aksesuar yapmakta değil:bestmt:

irfan abi istersen seni gene cbf ye ısıtabilirim ayıpsın yani:cat:

ulen olmadı bi yavru enduromuz :mrgreen:
gidişini yollar duruşuna kızlar hasta adamsın be irfan abi:thumleft:

F54

boşver sen aldırma...pis cbf çiler her zaman ybr ye çamur atmaya çalışacaklardır..ne demişler meyve veren ağaç taşlanır...:pl::pl::queen::queen:

bu topiğide şimdi cbf çiler basar...:flower:

Huzurlu mutlu sağlıklı uzun bir ömür dilerim....:cat::rendeer:
abi bundan sonra ybr kalleş cbf kardeş:p
ulen bi ön cam 100 tl olurmu be bak cbf ye ön cam 30 tl ulen helal olsun bu honda ya adam gibi motor yapıyor ön camı da ucuz:cherry:
samet abicim çok tşk ederim sanada iii akşamlar

bu sözü yazmasan sana beleşe ayarlardım ama artık git sen cbf al madem....:pl::flower::queen::thumright

fatih büyük usta irfan abime uğrayıver. O halleder. Ben yatar.izinliyim. Görüşürüz dostum.

Kocaeli İl Temsilcisi
aramızda hain gizliden bir cbf düşmanı daha varmış , ama isminin samet ağır şahsı olduğunu hayatta söylemem :cherry: vay nasını koynumuzda yılan beslemişiz :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

ya adem şuan çok duygulandım adeta arzular şelale oldu boğulacağım hıçkırmaktan:p
len doğum günüm olduğunu için hiç sevinemiyorum bu gün büyük projem suya düştü:salut:
ön cam çalışmalarım boşa gitti harcadığım emekleri kaldırıp vurdum yerden yere :pr:
yok arkadaş motosiklete birşeyler yapmayı beceremiyorum bundan sonra ne lazımsa hazırını alacağım kendim uğraştığım zaman hem emeğim gidiyor hemde param:jocolor:
bundan sonra anlamadığım işleri anlayan ustasına yaptıracağım :)
bende anladığım işlere devam edeceğim ütü ev süpürmek bulaşık çamaşır vb ev işlerinde daha çok başarılıyım:thumleft:
benim kabiliyetim demek ev işlerinde motora aksesuar yapmakta değil:bestmt:

irfan abi istersen seni gene cbf ye ısıtabilirim ayıpsın yani:cat:

ulen olmadı bi yavru enduromuz :mrgreen:
gidişini yollar duruşuna kızlar hasta adamsın be irfan abi:thumleft:

bir atasözü var fatihim çokopirensim :cherry: dedelerimiz ne demiş ???

ekmeği ekmekçiye ver 1 ekmek fazla ver :cherry:

F54

aramızda hain gizliden bir cbf düşmanı daha varmış , ama isminin samet ağır şahsı olduğunu hayatta söylemem :cherry: vay nasını koynumuzda yılan beslemişiz :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

bir atasözü var fatihim çokopirensim :cherry: dedelerimiz ne demiş ???

ekmeği ekmekçiye ver 1 ekmek fazla ver :cherry:
ya hemen kendin ekmekçisin ya kendini met et bakalım :pl:
samet abi me laf yok kendisi doğuştan yamaha cı olduğu için sanırım benim sözlerimi içerledi:p

ÖNDER sende saol arkadaşım:)

CBR1300XXXXX abicim sende saol:)
elmalar 25 ağustosta iznik kampında olacak:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nice senelere abi,Allah hayırlı,güzel ömürler versin :)

Beyler belki günü birlik gelebilriz ama sınav var büyük ihtimalle ek ders koyacaklar 1 2 eylülden sonra ziyaretler başlıyor hazır olun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar