abi bundan sonra ybr kalleş cbf kardeşboşver sen aldırma...pis cbf çiler her zaman ybr ye çamur atmaya çalışacaklardır..ne demişler meyve veren ağaç taşlanır...l:
l::queen::queen:
bu topiğide şimdi cbf çiler basar...:flower:
Huzurlu mutlu sağlıklı uzun bir ömür dilerim....:cat::rendeer:
mengü sadece 1 sene yaşlandım samsuna taşınmadım yani:queen:Ne oldu F54 şimdi F55'mi oldu :queen:
abi çok ince bi adamsın teklifini değerlendireceğim ama şöyle de bi gerçek var harbiden ön camı ucuz tıpkı kendisi gibibu sözü yazmasan sana beleşe ayarlardım ama artık git sen cbf al madem....l::flower::queen::thumright
ya adem şuan çok duygulandım adeta arzular şelale oldu boğulacağım hıçkırmaktan
len doğum günüm olduğunu için hiç sevinemiyorum bu gün büyük projem suya düştü:salut:
ön cam çalışmalarım boşa gitti harcadığım emekleri kaldırıp vurdum yerden yerer:
yok arkadaş motosiklete birşeyler yapmayı beceremiyorum bundan sonra ne lazımsa hazırını alacağım kendim uğraştığım zaman hem emeğim gidiyor hemde param:jocolor:
bundan sonra anlamadığım işleri anlayan ustasına yaptıracağım
bende anladığım işlere devam edeceğim ütü ev süpürmek bulaşık çamaşır vb ev işlerinde daha çok başarılıyım:thumleft:
benim kabiliyetim demek ev işlerinde motora aksesuar yapmakta değil:bestmt:
irfan abi istersen seni gene cbf ye ısıtabilirim ayıpsın yani:cat:
ulen olmadı bi yavru enduromuz :mrgreen:
gidişini yollar duruşuna kızlar hasta adamsın be irfan abi:thumleft:
Nice senelere fatih..
ya hemen kendin ekmekçisin ya kendini met et bakalımaramızda hain gizliden bir cbf düşmanı daha varmış , ama isminin samet ağır şahsı olduğunu hayatta söylemem :cherry: vay nasını koynumuzda yılan beslemişiz :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
bir atasözü var fatihim çokopirensim :cherry: dedelerimiz ne demiş ???
ekmeği ekmekçiye ver 1 ekmek fazla ver :cherry:
aynen muhterem....faith elmalar oldumu kardeş...
saol güzel kardeşim iyi dileklerin içinNice senelere abi,Allah hayırlı,güzel ömürler versin![]()