[Denizli - MT]

abi o asvaltı tıraşlama zihniyetini halen daha anlamış derğilim lastik yapışınca o kanallara çizgiler nereye sen oraya
aynen. dikkat gerektiriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Off abi o asfaltlarda benim arka teker resmen sağa sola gidip geliyor bizim Denizli de alt geçit girişleri hep traşlı neden yapıyolar anlamıyorum

senin 135 lik lastikler bilem zaptedilmiyosa bizim halimiz nicedir:)

Denizli İl Temsilcisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

valla abi arabanın lsatiklerinide değiştircem bu hafta içi ona ne takcaz bide o sıkıntı var şimdi

Abi 130 taban olsa ne yazar ya duro olunca lastik felakete yaklaşılıyor :cherry: Ondan dedim abi aman duro ya yaklaşma metzeler ya da michelin iyi olur nasip olursa bende michelin takıcam sabırsızlıkla bekliyom lastiklerimin kaymadığı günleri:cherry:

slm arkadaşlar nasılsınız... benim 2 adet eksik kalan tişört ne oldu... arkadaş pazar günü gidiyor.. yarin tişörtleri almam lazım....

artık lastikler gelince şahin tepesine cıkarız değil mi bir tur yatmaya bayram :mrgreen: .?

Son düzenleme:
günaydın........................

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------

emateleri aldım teşekkürler.............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar