Mars'ın Panoramik Fotoğrafları

mustafa topal oğlunun memleketi çok ıssız yahu bu adam acaba neresinde yaşamış marsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Al işte bizim türkiyede marsın fotoğraflarını koyarsan hemen böyle magazine bağlarlar olayı :)

güzel cross yapılır bazı yerlerde...hava da hafif loş...şarap içmelik bi ortam da yok değil...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

banada çok gerçekci gelmedi çizim gibi görünüyor

adamlar marsa indi, biz yine klavye başında .ok atmakta gecikmedik arkadaş...bu da ameriga nın bir oyunu mu yoksa:)

Arkadaşlar fotoğraf panoramik olduğu için düzgün değil o yüzden sahte gibi algılamış olabilirsiniz.Bu arada ilk linkteki resimde dikkatinizi çekti mi lastik izleri, adamlar aracı iyice denemişler orada :)

güzel cross yapılır bazı yerlerde...hava da hafif loş...şarap içmelik bi ortam da yok değil...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

adamlar marsa indi, biz yine klavye başında .ok atmakta gecikmedik arkadaş...bu da ameriga nın bir oyunu mu yoksa:)

e boşa türkler nam salmadı .ok atmaka üstümüze yok aga ameriganın oyunlarınıda çok severim he özellikle;

NFS
COD
PES

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orda bi gezegen var uzakta.Gitmesek de , kalmasak da o gezegen bizim gezegenimizdir.Gitmemiz şu anki teknoloji ile imkansız zaten.En hızlı uzay aracı mars'a 3 senede gidebiliyo.Bi insanın uzayda maximum kalabilme rekoru 1 sene civarı bişey olması lazım.Yerçekimsiz ortamda kemik erimesi gibi ölümcül hastalıklar ortaya çıkıyo.Ama fotoğraflarla bile görmek güzel bişey.

c90

bu fotolar beni korkuttu
sanki
daha önce hayat varmış da sonra bir şekilde son bulmuş gibi
gerçekten de çok korktum
dünyanın da bu gidiş ile sonu mars gibi olacak sanırım
İnsan oğlu kendi geleceğini büyük bir hırsla tüketiyor
inanın Mars fotoları beni çok ama çok korkuttu
amaan
ne olacak
bir asır yada bin asır daha yaşayamayacağım ki derler ama insanlık mahvoluyor ve büyük bir hızla geleceğini tüketiyor
bu hırs neden sonu olmayan daha daha hep daha diyen büyük bir iştahla bir hiç uğruna tüketici olmak niye
sonuçta arzdan başka bilinen tüketilebilecek bir arz daha yok
çok ama çok korktum dehşete gömüldüm uzunca bir süre kendime gelemem galiba

Arkadaşlar fotoğraf panoramik olduğu için düzgün değil o yüzden sahte gibi algılamış olabilirsiniz.Bu arada ilk linkteki resimde dikkatinizi çekti mi lastik izleri, adamlar aracı iyice denemişler orada :)
Aynı izde gitmek için çok çaba sarfetmişler.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Evrim niye başlamamış burda acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar