Merhaba, bence üzerine binip deneme sürüşü yapamasanız bile en azından bir oturmanız hatta belki fotoğrafınızı çektirtip bakmanız sonra karar vermeniz gerekir. Ben 183cm.-81kiloyum bence bana uyuyor ama dışarıdan bakan tarafından nasıl görünüyorum o daha farklı bir şey, zevkler ve renkler durumu...
Ses ve konfor olayına gelince; yine bunlar da zevkler ve renkler meselesi... Örneğin, VFR'min sesi bence güzel ama ss sesi isteyen birini tatmin etmez... Konforu da bana uygun ancak pan-european ya da rt gibi olmasını beklemediğim için uygun...
Dolayısıyla öncelik sizin beklentilerinizin ne olduğu, çok sesli bir motosiklet istiyorsanız başka motosikletlere bakmanız gerekiyor, çok konforlu istiyorsanız da Goldwing derim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
anladım verdiğiniz bilgiler için teşekkürederim benm isteğim hem yazın tatile gidebileceğim hemde şehir içinde çantalarını çıkarrtığımda racing gibi beni tatmin edebilecek bi motor 2 aydır araştırıyorum herkes vfr 800 ü tavsiye ediyor amacım öle tek teker yada 280 falan yapmak değil sadece tatmin edici bi ses ve konfor önemli bnm için inş yakın zamanda bende size dahil olurum iyi akşamlar