0 kawasaki 250 alacaklara ve kawasaki severlere

Boyutları;
Length x width x height : 2.010 x 715 x 1.110 mm imiş...

Eski kasa Ninja;
Length x width x height : 2.085 x 715 x 1.115 mm

Yani yeni kasa 7.5 cm daha kısa, genişlik aynı, yükseklik 0,5cm daha alçak...
Göze çarpan sadece kısalığı, o da göze batmayacak derecede...

olay budur reyizler, vinly li siyaha bayıldım ;) maddi durumum el verirse bende seneye almak istiyorum.

sanki 250lik degilde 500- 600 makian gibi görünüyor, kafa çok şişmiş bence makyaj makyaj buyunce abisi gibi olcak sanki :p

Sele alcaklığı güzel olmuş fakat uzunluğun kısalması kötü olmuş, umarım depoyu biraz daha yüksek yapmışlardır

adamlar işi biliyor karizma on numara :cat:

fiyat uygun olursa alıcı bol olur 250 cc sınıfı.

yav arkadaş ne hikmetse yeşilin bu kadar yakıştığı bi tane daha motor yok bence...
bi de paydos un videodaki motoru alan arkadaş eskisine göre biraz kalite olarak daha ucuzumsu gibi laf etmiş tahmin ediyorum malzeme kalitesinden bahsediyo çünkü eskisinden de hafif diyo.bu arada tayland fabrikasında yapılıyomuş ninjalar altta yorumda yazmış biri...

Denizli İl Temsilcisi
arkdaşlar geldimi türkiyeye gelmediyse ortalama ne zamana gelir fiyat ne olur

Su karsilastirma videosu biraz psikopatca olmus gibime geldi.Heryere tak tuk tirnagiyla vurarak biraz abartmis bence ama gercekten o zincir muhafaza nedir ya sakiz kivaminda kalitesiz olmus.Grenajlari tutan siyah parcalarin deseni hosuma gitti.Gelsin gorucez bakalim.

Bencede super olmus. Bende aranıza yenı katıldım.. bu yıl içinde gelecek olan 2012 son yesıl nınjayı ben aldım soyledıklerıne gore.2012 de baska yesıl nınja gırmeyecekmıs stoklara.sımdı 2013 de kasa degısecek neden eskı kasa alıyosun dıyeceksınız. benım bu ılk motorum olacak ve muhtemelen yenı kasa cıkana kadar ben motorsıklet kullanmayı ogrenmıs olurum ve degısmeyı dusunurum. ooda yıne bı 250 lık olmaz.yanı bunu verıp yenı kasa almayacagıma gore ortalama 6-9 ay beklemeye gerek yok dıye dusundum.. bu arada renk konusunda cok kararsız kaldım sıyah her bayıde var hemen teslım alabılrdım ama yesıl bulana kadar gobegım catladı ve en sonunda ona karar verdım. umarım dogru tercıh yapmısımdır. bırebır hıc gormedım cunku.

Bencede super olmus. Bende aranıza yenı katıldım.. bu yıl içinde gelecek olan 2012 son yesıl nınjayı ben aldım soyledıklerıne gore.2012 de baska yesıl nınja gırmeyecekmıs stoklara.sımdı 2013 de kasa degısecek neden eskı kasa alıyosun dıyeceksınız. benım bu ılk motorum olacak ve muhtemelen yenı kasa cıkana kadar ben motorsıklet kullanmayı ogrenmıs olurum ve degısmeyı dusunurum. ooda yıne bı 250 lık olmaz.yanı bunu verıp yenı kasa almayacagıma gore ortalama 6-9 ay beklemeye gerek yok dıye dusundum.. bu arada renk konusunda cok kararsız kaldım sıyah her bayıde var hemen teslım alabılrdım ama yesıl bulana kadar gobegım catladı ve en sonunda ona karar verdım. umarım dogru tercıh yapmısımdır. bırebır hıc gormedım cunku.
Yesil Ninja candir candir yesil daha kasli duruyo merak etme ;)

Sayın Ekrem Bey,

Endonezya'da satisina baslanilan Ninja 250R modelleri Euro2 standartlarinda
oldugundan sadece Asya kitasinda kullanilabiliyor. Türkiye ve Avrupa'ya
gelisi saglanmayacak. Avrupa ve Türkiye'de satisi gerçeklesecek yeni kasa
Ninja250 300cc lik olacak. Ninja250R satmaya devam edecegiz ve aralarinda
ötv den dolayi yaklasik 4000tl civarinda fiyat farki olacak.Simdilik sahip
oldugumuz ve paylasabilecegimiz bilgi bu kadar.

Yeni modeller, 2 Ekimde basina tanitilir, Ocak-Subat 2013 de Türkiye'ye
gelir.

Saygilarimizla,

Z-Moto Motorlu Araçlar Tic. A.S.

Sayın Ekrem Bey,
Endonezya'da satisina baslanilan Ninja 250R modelleri Euro2 standartlarinda
oldugundan sadece Asya kitasinda kullanilabiliyor. Türkiye ve Avrupa'ya
gelisi saglanmayacak. Avrupa ve Türkiye'de satisi gerçeklesecek yeni kasa
Ninja250 300cc lik olacak. Ninja250R satmaya devam edecegiz ve aralarinda
ötv den dolayi yaklasik 4000tl civarinda fiyat farki olacak.Simdilik sahip
oldugumuz ve paylasabilecegimiz bilgi bu kadar.

Yeni modeller, 2 Ekimde basina tanitilir, Ocak-Subat 2013 de Türkiye'ye
gelir.

Saygilarimizla,

Z-Moto Motorlu Araçlar Tic. A.S.

Bu demektir ki hayallerim suya düştü...
300cc demek ÖTV bindirimi demek...
Ne zaman bir şeye bu kadar heveslensem olmuyor zaten :(

şu konuya bak arkadaşım
http://www.motosiklet.net/forum/mot...asaki-ninja-250r-ve-z-moto-2.html#post2773221

sallıyor herifler olayın farkında degiller açın bi forum okuyun en azından japonya sitesine bakın..

Hocam bu mail Kawasaki Z-moto'dan gelen mail, benim de dikkate almam kadar normal bir şey olamaz...
Z-moto'nun dediği doğru veya yalan onu da yakında görürüz...
Benim temennim de zaten z-moto'nun yanıldığı yönünde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar