KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

yakışıklı olmuş senin kerata :D , aşağıdaki de orjinal power part. Plaka kısmına gelmeden biraz daha uzatmış seninkine oranla, bir de o led ışığı da eklemiş. Sen de led'i ekleyebilseydin daha iyi olurdu ama yine d oldukça başarılı, Türkiye'de gördüğüm en yakışıklı duke bu şimdilik :)

http://shop.ktm.com/media/catalog/p...6e5fb8d27136e95/p/p/pppwme_9727_947727960.jpg

---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:13 ----------

bir de şu ufak plakalardan taksan tadından yenmez :D

Çok teşekürederim orjinali müthiş görünüyor:) plaka aydınlatmasını önemsememiştim ama eğer stoplambasını engelemiycekse yani stop lambasının etkisi nası olur bilemedim gerçekcetn çok iyi aydınlatıyor plakalıgın ledleri fakat denemeye deger:) Birde tüm arkadaslara bir sorum olucak KTM power part alışverişini online olarak yapan kimse var mı yada istanbul sınırları içerisinde satış yapan bir yer var mı?

sizin arka teker kaçlık 130 değil mi?
150 -70-17

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Çok teşekürederim orjinali müthiş görünüyor:) plaka aydınlatmasını önemsememiştim ama eğer stoplambasını engelemiycekse yani stop lambasının etkisi nası olur bilemedim gerçekcetn çok iyi aydınlatıyor plakalıgın ledleri fakat denemeye deger:) Birde tüm arkadaslara bir sorum olucak KTM power part alışverişini online olarak yapan kimse var mı yada istanbul sınırları içerisinde satış yapan bir yer var mı?
yurtdışı bir kaç site tespit ettim onlar satıyor power part parcalarını.

bu kuyruk daha güzel duruyor power parts olandan

kgrhqjg4e9s8j9ciebpgdd7.jpg

duke 12g ile ayni saniyordum arka tekeri
Bu olmadi simdi dukeyi tam aklimdan cikarmisken :S
Bu ara ise girebilirim girdigimde bi iki aya degistirecegim benim motoru daha rahat biseyler alacagim

ben de bir iki resim ekliyim dedim, aman nazar etmeyin :)
Oğuz abi ye de burdan selam yolluyorum, ilgisine sağlık.

buda rodaj gezmelerinden,

duke 12g ile ayni saniyordum arka tekeri
Bu olmadi simdi dukeyi tam aklimdan cikarmisken :S
Bu ara ise girebilirim girdigimde bi iki aya degistirecegim benim motoru daha rahat biseyler alacagim
duke 125'in de arka tekeri 150'lik, fark yok yani. Bu arada ben de cbr 125'den duke 200'e geçtim oturuş pozisyonu değişince trafikte baya bi rahat etmeye başladım.

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

ebay'da 100 dolar civarıydı galiba bu kuyruk, sen bi de headlight mask var diyodun ebay'de göremedim ben, link yollayabilir misin?

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

ben de bir iki resim ekliyim dedim, aman nazar etmeyin :)
Oğuz abi ye de burdan selam yolluyorum, ilgisine sağlık.
[url]http://img401.imageshack.us/img401/523/62182210151040515367368.jpg[/URL]

buda rodaj gezmelerinden,
[url]http://img155.imageshack.us/img155/1212/61649110150977278133365.jpg[/URL]

Antalya sokaklarına çok yakışmış duke :)

Bu sabah köprüde duke 125'li arkadaşla sohbet ettik, o da 200'e geçmeyi düşünüyorum dedi. Haftasonu 125 duke'u olan bi arkadaş da benim motoru test etti, o da n,yeti bozdu 200'lüğe, 125 ikinci el piyasası kızışacak bu gidişle :)

http://www.ebay.it/itm/KTM-MASCHERINA-PORTAFARO-125-DUKE-/170692983968?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item27be183ca0#ht_500wt_1180

ebay italyadaki link

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Bu sabah köprüde duke 125'li arkadaşla sohbet ettik, o da 200'e geçmeyi düşünüyorum dedi. Haftasonu 125 duke'u olan bi arkadaş da benim motoru test etti, o da n,yeti bozdu 200'lüğe, 125 ikinci el piyasası kızışacak bu gidişle :)[/QUOTE]

ben önceleri fiyat daha uygun olur ve sökerim ( 2 el olursa dağıtmaya kıyardım motoru )jantları turuncuya boyarım şaseyide diye 125 lik almaya niyetliydim baktım 200-300 tl için 2 el almaktan vaz gectim sıfır alırsam 200 alırım demiştim öyle 200 lük aldım

arkadaşlar motor koruma takozu için size ornek resimlerimi gönderiyorumm belki faydalı olur mafsalda ve yanlardakı sanayı işi takozlarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

bu da cep telefonu taşıyıcım ve 12 v çıkışlı çakmak çıkışım anahtar yanında

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

bu da on rüzgar siperliklere yazdırdığım yazıyı gormenız açısından bi kare

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

yükleme yapabileceğimiz alana bir örnek :) arka çamurluğuda kullanabilirsiniz

Malzeme çok sert bi plastik beyaz ve siyah rengi var
torna da işlenince demir gibi kivrim alan sert bir plastik

Askeray dikkat et çok fazla ağırlık koyupta çamurluğu kırma, birde arkandan gelen kişi frenlediğini göremeyebilir. Bence yük konulmaması gereken bir yer.
Bir arkadaşıma duke200 alacağız. İstanbulda görmüş inat etti alacak. :cat: bir kaç gündür arkadaşım için inceleme ve araştırma yapıyorum.
Ancak fazla kullanan olmadığından -. leri pek göremedim. Size göre motorun -.leri nelerdir. yardımcı olursanız sevinirim. buraya yazmak istemeyenler bana ÖM atabilir.
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Ve bu segmentte 500 yuro gibi az sayılmayacak bir miktarda daha alırken müşterinin cebine dalış yapan iyi niyetli bir distiribütörü var:) ''Düşünce nasıl olsa verirler''

Hani yılda en fazla 10-15 tane satılacığı planlanan bir motorda ithalat masrafını çıkarması için bir miktar fark konulabilir bunu anlarım ama bu yapılan firmanın zihniyetini açıkça ortaya koyuyor malesef:pale:

Z-moto bile ninja 250 yi avrupa ile aynı fiyata ithal ediyor bunu yapmıyor

Servis giderlerinde ''nasıl olsa verirler'' mantığı hakim.

Mesela Honda 250cc ve altında servis saat ücretlerini ve parca fiyatlarını müsteri memnuniyetini göze alarak uygun tutuyor.. Bir CBR250 nin alım ve bakım fiyatları KTM den çok hesaplı. Şimdi bazıları şöyle düşünüyor: Honda ile KTM kıyasllanırmı KTM şöyle KTM böyle:) Hayır böyle bir kalite ve sınıf farkı malesef yok

Almanyada CBR250 4.500 euro Duke 200 4.400 euro... Yani biri BMW biri opel gibi bir fark mevcut değil, olsa AB pazarında BMW gibi ekstra kalitesi ve lüksü oranında fazla paraya satılırdı, veya Honda KTM kadar fiyat talep edince satış yapamazdı...

Neyse... sevenleri bu dezavantajlara rağmen kullanıyorlar ve distiribütörün bu tutumunu sineye çekiyorlar şimdilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar