Ya şu istanbul tayfasından hiç ses seda çıkmıyor? Naabıyonuz bebeler orada ?

Adamlar 2 ev arkadaşı bir araya gelip "ilk Xtreme buluşmasını" gerçekleştiriyorlar, sonra tamamen kayıplar... :mrgreen:
istanbul tayfası ekonomik krizi atlatamadığı için isyanlarda bi süredir

şaka bi yana biz geçen ufak bi trakya turu düzenledik. 400 km civarı. bi kısmı malum arkadaşın gps yerine içgüdülerine göre hareket etmesi sebebiyle köy yollarından oluşan bir gezi. fotolar da varda atarım bi ara.
uzun yolda motor çok keyifli, yorucu değil. max 120 gördük dahada gidermi bilmiyorum. ama gitse iyi olacak. ben zorlamadan sürdüm motoru, ortalama 80-90 la gittim km'de 13 kuruş yaktı. yani 2,96 lt/100 km oluyo galiba. gayet iyi.
titreşim yok denilecek kadar az . 100 ü geçince biraz hissedilmeye başlıyo.
sele bildiğiniz üzere taş gibi olunca, bizde alışamayınca daha seleye, baya bi kalça ağrısı çektik. hatta bi ara alt taraf uyuşmaya başladı :queen: :queen:
bu geziden sonra birde orman turu yaptık, hafif enduro tarzı. hafiften atladık zıpladık falan. motor arazidede gayet başarılı, tabi sm lastiklere bi yere kadar.
tüm bunlardan sonra motoru ilk bakıma götürdüm. içinden zift gibi yağ çıktı, yağın bir kısmıda kayıp :queen:
nası becerdiysem arka fren diskini yakmışım. fren şişti. onu yaptırdım. mondial bi kaç civatamı çalmış onları taktırdım. filtreler temizlendi. motor bakımdan sonra bi canlandı kendine geldi, sesi falan değişti. ayrıca Tunç un bahsettiği hava filtresinden parça çıkarma olayı olmadı. ustaya sordum yok öyle bişey ilk defa duydum dedi. bence o parçayı geri takmalısın.
zincir yağlanınca fena gevşedi. şangur şungur gidiyoz yolda. bir iki gün içinde onu da gerdircem.
Polat senin kilit durumu benimde başıma geldi. Hem de motoru aldıktan iki gün sonra olması lazım. Hala yaptırmadım. Kilit takılıyken gidonu çevirdim, bi baktım anahtar yerlerde :queen: :mrgreen:
Bi kaç gün sonra kuzeninkide kırılmış direk çilingire götürmüş. adam kilidi çektiği gibi gelmiş. direk çıkarmışlar kırık anahtarı içerden. biz kendimiz uğraştık benim motorda çıkartalım diye ama benim kilit gelmiyo. içerde tırnak var galiba. anlamadım olayı. mecbur çilingire gidecez.
bu arada alarmlı disk kilidi ve normal kilit almayı düşünüyorum. var mı bi tavsiyesi olan..
(fotolarıda atarım bi ara)