bu başlığa ne yazacaksın ki (KASK takmamaya devam edin)

Super Moderator
İzmit Salim Dervişoğu Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosikletle otomobil çarpıştı. Korkunç kazada motosiklet parçalara ayrılırken sürücüsü olay yerinde can verdi. Alınan bilgiye göre arkadaşına ait hız motosikleti ile Seka Park’tan merkez istikametine gelmekte olan Mert Turan (25) Salim Dervişoğlu Caddesi’nde karşı yönden gelmekte olan ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Hizmet Binası önünde “U” dönüşü yapmak isteyen Mustafa Kaval idaresindeki 41 KC 638 plakalı otomobile sürate çarptı.
Kaskı yoktu

Çarpmanın etkisiyle Mert Turan, motosikletinden fırlayarak hızla yere düştü ve kaskı olmadığı için başından aldığı darbeyle ağır yaralandı. Kullandığı motosiklet parçalara ayrılırken otomobilde bulunanlar kazadan yara almadan kurtuldu. Korkunç kazayı görenler durumu hemen 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri beyni parçalanan Mert Turan’ın yaşamını yitirdiğini bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken Salim Dervişoğlu Caddesi bir süre araç trafiğine kapatıldı.
Yol trafiğe kapandı

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mert Turan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Kazayı haber alan Mert Turan’ın yakınları olay yerine akın etti. Otomobil sürücüsü Mustafa Kaval polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Otomobil ve motosiklet, olay yerine çağrılan çekici ile otoparka çekildi. Salim Dervişoğlu Caddesi’nin temizlenmesinin ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Toprağa verildi

Kazada can veren Mert Turan’ın İzmit 42 Evler Mahallesi Vali Eşref Bitlis Caddesi adresinde ikamet eden merhum Sedat Sefa Turan ile Selma Turan’ın 2 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Küçük Körfez Sanayi Sitesi’nde yeni açtığı oto yıkama dükkanında çalışan Mert Turan’ın cenazesi Asri Mezarlık Morgu’ndan alınarak 42 Evler Merkez Camisi’ne götürüldü. Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazesi Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
http://www.gazetekocaeli.com/yerel/...lanan-motosikletin-surucusu-oldu-h149375.html

kask takmamak için bahaneler üretenlere ders olur umarım
Allah rahmet eylesin kendini düşünmeyerek yaktı ailesinin başını yazık

160 km hızla düştüm 600rr la beraber
Sürüklendim 200metre
Düştüğümun ilk bi kaç saniyesini hatırlıyorum
Kafayı yere vurdum
Sonra hastane de 3 saat Sonra uyandım
Beni arai kurtardı
Belki de ben o gün takmasaydim
Böyle bir haberde ben olacaktım
Simdi 25 metre icin bile utanmadan kask takiyorum
Sizde takın
Aileler üzülmesin
Kendinize yazık etmeyin

Benim arkadasim da bir arabanin yanlis u donusu kaza yapti, full koruma oldugu icin bir kac morlukla atlatti. Yine de motordan soguyarak satti. 2 adim bile olsa ekipman kullaniyorum. Gecen gun evinden 2 bina otede kasksiz kaza yapmis cruiserci gordum, ilk yardim yapiyordu polis. Takin arkadaslar su kaski, takanla da dalga gecmeyin.

Cevremde takmayanlar veya yarim kask takanlar var. Ben de sanirim alay konusu oluyorum full face taktigim icin. Zaten 1 kere ise yarayacak alet. Gururla da takarim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ya arkadaş!

bizim mahalleden karşı komşum sanırım bir cub ile gazete dağıtım işi yapıyor (yaz kış) motorun arkasından heybe var ama kendisine hiç soramadım

adam biraz yalapşap bir adam! 2 yıldır herifi izliyorum ve bir kez kask takmadı:pr:

tamam hadi yaz adam bunalıyor diyelim mahalle arası gidiyor diyelim

ama kışın o sabahın ayazında hiç mi kafan donmuyor birader!! montunun yakasına kafasını gömüyor ve o karda kışta öyle gidiyor

polis bu tip adamları "ekmeğinde ,fazla sürat yapmaz bisiklet gibi motosiklet zaten" diye uyarmıyor ceza kesmiyor..

hız motosikleti. Bu kelimeye gıcık olduğum kadar hiç bi şeye kızmıyorum. Racing de, rr de, ss de, scoter de ne dersen de hız motosikleti deme. Hız motosikleti böyle bi tabir veya motor çeşıdi yok. Alper tim sözüm sana değil, muhtemelen alıntı yaptın. Benim 90 model kartalda yapıyor 160-180 km hız. Şimdi bu hız arabasımı? Başka motorla hız yapılmaz veya yapılamazmı?
Umarım okuyanlara iyi ders olur. Vefat eden motorcu arkadaşa Allahtan rahmet diliyorum.

İzmit Salim Dervişoğu Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosikletle otomobil çarpıştı. Korkunç kazada motosiklet parçalara ayrılırken sürücüsü olay yerinde can verdi. Alınan bilgiye göre arkadaşına ait hız motosikleti ile Seka Park’tan merkez istikametine gelmekte olan Mert Turan (25) Salim Dervişoğlu Caddesi’nde karşı yönden gelmekte olan ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Hizmet Binası önünde “U” dönüşü yapmak isteyen Mustafa Kaval idaresindeki 41 KC 638 plakalı otomobile sürate çarptı.
Kaskı yoktu

Çarpmanın etkisiyle Mert Turan, motosikletinden fırlayarak hızla yere düştü ve kaskı olmadığı için başından aldığı darbeyle ağır yaralandı. Kullandığı motosiklet parçalara ayrılırken otomobilde bulunanlar kazadan yara almadan kurtuldu. Korkunç kazayı görenler durumu hemen 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri beyni parçalanan Mert Turan’ın yaşamını yitirdiğini bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken Salim Dervişoğlu Caddesi bir süre araç trafiğine kapatıldı.
Yol trafiğe kapandı

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mert Turan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Kazayı haber alan Mert Turan’ın yakınları olay yerine akın etti. Otomobil sürücüsü Mustafa Kaval polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Otomobil ve motosiklet, olay yerine çağrılan çekici ile otoparka çekildi. Salim Dervişoğlu Caddesi’nin temizlenmesinin ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Toprağa verildi

Kazada can veren Mert Turan’ın İzmit 42 Evler Mahallesi Vali Eşref Bitlis Caddesi adresinde ikamet eden merhum Sedat Sefa Turan ile Selma Turan’ın 2 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Küçük Körfez Sanayi Sitesi’nde yeni açtığı oto yıkama dükkanında çalışan Mert Turan’ın cenazesi Asri Mezarlık Morgu’ndan alınarak 42 Evler Merkez Camisi’ne götürüldü. Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazesi Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
http://www.gazetekocaeli.com/yerel/...lanan-motosikletin-surucusu-oldu-h149375.html

kask takmamak için bahaneler üretenlere ders olur umarım
Allah rahmet eylesin kendini düşünmeyerek yaktı ailesinin başını yazık

bu kadar yazı yazılıyor ama nafile

160 km hızla düştüm 600rr la beraber
Sürüklendim 200metre
Düştüğümun ilk bi kaç saniyesini hatırlıyorum
Kafayı yere vurdum
Sonra hastane de 3 saat Sonra uyandım
Beni arai kurtardı
Belki de ben o gün takmasaydim
Böyle bir haberde ben olacaktım
Simdi 25 metre icin bile utanmadan kask takiyorum
Sizde takın
Aileler üzülmesin
Kendinize yazık etmeyin

sende baya bi şanslıymıssın arkadaşım görecek günlerin varmış hepimiz dikkat edelim lütfen

c90

Allah rahmet etsin Ailesine sabır versin
kask takalım fakat trafik cezasından korkup da 5-15 liralık değil
çevremde görüyorum adam 5-10bin liralık motora biniyor fakat kafada ki kask yumurta kabuğu giyse daha sağlam olur halde
neden böyle yapıyorum a...k.. trafik cezası kesiyorlar ondan yoksa bunu da takmam diyor
ee o zaman ahirete bir bilet peşinen alınmış oluyor
sadece kask değil en azından hayati diğer organları korumak için güvenliği olan bir mont en azından şart
motor+kask+güvenlik donanımlı mont hadi diğerleri şehir içi kullanımda giyilip çıkarılması zor ama bu ikili alışkanlık olmalı::gazla::

beynini asfalttan kazırlar tabirine örnek bu olsa gerek. allah rahmet eylesin. feci birşey.
motosikletler otomobillere göre kısa sürede yüksek hızlara çıkabliiyor. birkaç keere benim de başıma geldi benzer şeyler. o gelene kadar geçerim ya da durur nasıl olsa diye düşünüyorlar genelde. lakin en güeli sürekli temkinli olmak. sürat arttıkça hele şehir içinde çevresel faktörler sürüşe maksimum etki ediyorlar.boş bir maden suyu şişesi bile ölümlü kazaya sebebiyet verebiliyor.
sabah sağından gittiğim cahvrolet aveolu abla sadece aynaya göz ucuyla bakmakla yetindi mesela direksiyon hareketini farkedip frenleyerek aracın gerisine durduğumda aniden sağa dalış yaptı. benim sağında olduğumu muhtemelen çarpsaydı farkedecekti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar