İi aksamlar beyler
benim drift hic 140 yapmadi ama boyle giderse zamanla yapacak
nasil mi
once 100 u gecmiyodu daha sonra 110 dedi iki kisi hatta sasirdim
en son olarakta egirdirden donuste 120*yi biraz asti
su an km 3700*de yani biraz daha vakti var![]()
Mergul ne la ? Nick'im Mengu16 adım MengüAynen katiliyorum mergul
eray bende artcili kullandigim icin rahatlik soz konusu olunca
degistirmek istiyorum ama su an icin acelem yok
oncelikle driftin borcunu ve kredi karti borcunu bitirmem gerekiyor
daha once de dedigim gibi gonlum hyo gv250 den yana ama hala arastirmalarim suruyo nasipse gelecek yaza artik
noldu la yanlis olunamaz mi telden girince oluyo arada idare et la olar miMergul ne la ? Nick'im Mengu16 adım Mengü
KADIRGA başka bişey söylememe gerek yok sanırım
Nebri banka falan sormadm ama soyle dedi bna
2800 u pesin 12 taksit kredi k. Boluyoz dedi
banka k. Ile olursa 2800 den 3100 oluo 12 ay-2800 den 3500 oluo 24 ay (teldn bu kadar oldu kusura bkmayn)
rica ederim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Aslında ben söyle 2 el alayım diye düşündüm. 20 gr altın alıp kredi kartından çektirecektim 12 taksitle 1850 lira satış kredi kartı 12 taksitle 1910 lira gibi birşey oluyordu üzerinede katip artık iyi bir pazarlıkla alırım demiştim. Dün tvde reklamı görünce ulan acaba sıfır mi alsam dedim di. Şimdi de düşünüyorum 2800 12 ay taksit ve üzerine ruhsat plaka falan eklenecek birde koruma ekipmanları 500 olur en az. Off off çok kararsızım galiba.
Nitro aikido baktım 199 lira kafamda parçalanmasın aldığım ürün istiyorum. Çünkü burda birisi kaza geçirdi kask paramparça olmuştu. Gerçi o 50 liralik falan birşeydi büyük ihtimal ama. Güvenliğe önem veriyorum. Ls2 modeli ben hiç bulamadım uygun nette de yok sanırım. Siz nerden bakıyorsunuz bu ürünlere. Ben motomaxi araştırdım.
O nefes yönlendiricisi denilen şey hiç bir işe yaramıyo. LS2 kasklar Nolan'a göre çok daha fazla buğulanıyor. Kışın LS2 80km hız üzerinde buğu yapmıyor. Nolan ise 50km hız üzerinde buğu yapmıyor. Aradaki fark çok büyük. Şehiriçinde hareket halinde 50'den yavaş gittiğin nadirdir ama 80km'ye kolay kolay çıkmazsın, bu da LS2 kaskta vizörü sürekli azıcık açık bırakmanın gerektiği anlamına geliyor.