Evet, zaten henüz 450 km de.
O zaman ne diyelim maşallah. Esp bu kadar fark ettiriyor demek.
Evet, zaten henüz 450 km de.
Hadi ordan! kullanmasak yokuş aşağı dip gaz denemesek neyse.Bende ESP adı altında cıkanı var
120 yi gördüm..
Hadi ordan! kullanmasak yokuş aşağı dip gaz denemesek neyse.
Yakıt ölçümü yapan kullanıcı arkadaş var mı aranızda ? Şehiriçi,şehirler arası,agresif kulanım,sakin kullanım vs. vs.
+1 .........:cat:
pcx125 esp nin mümkün değil 120 görmesi çünkü kesici fena giriyor
youtube de pcx150 de top speed düştü o bile 120 yapamıyor bariz şekilde kesici giriyor devreye 115 son hızı
arkadaş 120 görmüş doğrudur 160 kadran var 120 nin oraya bakmıştır:mrgreen:
Hadi ordan! kullanmasak yokuş aşağı dip gaz denemesek neyse.
herkese merhabalar,
bende yaklaşık 4 haftadır pcx sahibiyim.Pcx'i şu an ikinci motor olarak kullanmaktayım diğer motorum cbr 600f inanırmısınız 4 haftadır 600f'i sadece aküsü boşalmasın diye çalıştırmaktayım buda pcx'i 1. motorum yaptı:mrgreen: Pcx tam bir kalabalık şehir motoru genelde yazılarda pcx artçılı kullanılmaz diye yazılar okudum daha öncede karbüratörlü 125cc scooter kullanmış biri olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim pcx'in performans kesinlikle yeterli ve tahminimden de iyi çıktı.Rödajı eşimle birlikte balıkesir altınoluğa giderek yaptım tabi bu yol boyunca motoru rodaj döneminde olduğundan olabildiğince yormamaya çalıştım, dip gazlardan kaçındım redline a sokmadım.Motorun torku yeterli düzeyde artçılı rüzgarlı havalarda daha dengeli oluyor tek eksi yönü artçı ayaklıklarının sürücü durduğunda bacaklarına yakın olması nedeniyle rahatsız etmesi.4 hafta boyunca yaptığım km 2000 sizinde belirttiğiniz gibi pratik ve ekonomik oluşu bu km ye gelmesinde en büyük etken.Bu 2000km ortalamasında ki yakıt tüketimim (yaklaşık 1900km si artçılı) 100km de 2.4 litre.Aşırı rüzgarlarlı havalarda etkileniyor bu doğru fakat özellikle büyük şehirlerdeki biz motor kullanıcılarının %90 şehiriçi trafiğinde kullanımı gerçekleştirdiğimizi düşünürsek bunun çokta önemi kalmıyor.
esp siz olan modellerde 108 km devir kesici devreye giriyor.esp li olam modellerde ise bu 115 e çıkarılmış.işin özü pcx den oldukça memnunum pratik ve ekonomik motorsiklet arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.parasını 125 cc olduğu için hakediyormudur bilmem fakat bu parasını yakıttan ve makul bakım ücretlerinden çıkarıp size kar sağlayacağı kesin:cherry:
Arkadaşlar selamlar, PCX 150'nin kırmızı olan plastik parçalarını servisten istedim ancak 150 buraya gelmediği için parça kodları yok. Varmıdır bir fikriniz?
115 kmhız yokş aşağısı bunuda belirtmekte fayda var
bir diğer unsur ise pcxlerinizde km tlni arka tekerleğe koymuşlarr:
Arkadaşlar selamlar,
http://www.newmotortrend.com/wp-content/uploads/Honda-PCX-150.jpg
Bu resimdeki beyaz PCX 150'nin kırmızı olan plastik parçalarını servisten istedim ancak 150 buraya gelmediği için parça kodları yok. Bu parçaların kod numaralarını bulabilirsem sipariş verebilecekler. Ne kadar aradıysam bulamadım. Acaba bakmadığım neresi kalmış olabilir? Varmıdır bir fikriniz?