Onlara kalsa hiç motor almıcaklar ama ben ısrar edince eh alırız bir tane diyorlar fakat ruhsat ve plaka parası işin içine girince herşey değişiyor zaten motor pahalı diyorlar bide okadar para veremeyiz diyorşarben anlamadım sizinkileri motora o kadar para veriyorlar plakaya 300 tl vermiyorlar
Onlara kalsa hiç motor almıcaklar ama ben ısrar edince eh alırız bir tane diyorlar fakat ruhsat ve plaka parası işin içine girince herşey değişiyor zaten motor pahalı diyorlar bide okadar para veremeyiz diyorşar
Doğru aslında bir bayramda para toplayıp birde işe girmeyi düşünüyorum çalışıp ordan çıkarıcam paraları ozaman kesin alırlar
yine sözümün arkasındayım dün gece arkadaşımda mondial 150 drift ( sanırım ) var ve kendisi çok yetenekli bir kullanıcıdır artçısı ile birlikte basa bildiğin kadar bas kaç km hız yapacağını ölçecem dedim... 100 cc lik motorla 120 yapıyorum diyenlere gelsin bu parça...kedidir o kedi...
bırak bu işleri kardeşim... ben 15 yıldır motorcuyum 100 cc lik motorun 120 135 yaptığını sende duydum ınanma bunlara...
Evet ben doğmadan önce bi abim olucakmış ama ölmüşsen evin tek oğlu musun?
pek bir yere gittiğimiz yok ztn ya ilçe içinde geziyoruzPeki ya kask ? Mont eldiven ??? Onlar nereden baksan 600-750 tutacak ruhsat oncesi bunlari dusunmelisin bence hatta once bunlari al sonra kalan paraya digerleri